E greu după Sărbători. Revenirea la programul normal de somn și la cel de birou sunt complicate. Eu încă nu pot adormi înainte de ora 2 trecute, ceea ce înseamnă că nici cu trezitul matinal nu stau prea grozav. Și peste toate astea, plus că în ianuarie, zic unii, e Blue Monday, adică cea mai tristă zi din an, trebuie desfăcut și, dacă e natural, aruncat bradul de Crăciun.

Eu am avut în ghiveci, un brad mic și care trebuie să mai stea o vreme la mine în balcon până poate fi replantat la moșie că, deh, e cam înghețat pământul și complicat cu sapa, așa că anul ăsta n-am a face cu acțiunea dezolantă a bradului uscat aruncat în spatele blocului. Dar nu e musai să fie așa!

Bradul cu care v-ați mândrit pe FB poate se poate transforma în lenjerie, ba chiar una sexy, fără alergeni și fără bacterii! E? Sophie Young, o arhitectă care s-a specializat în design, produce și vinde astfel de lenjerie fabricată din ace de brad. Și cu toate că, la prima citire, treaba ar putea părea nițel cam înțepătoare, nu e cazul. Materia primă se transformă într-un material moale, un fel de vâscoză, perfect pentru a fi purtat pe sub haine sau… pe sub plapumă.

lenjerie

camasa

În perioada asta au și câteva chestii la reducere, deci chiar dacă bradul vostru n-o să sfârșească prin a deveni o pereche sexy de tanga, puteți să vă simțiți mai împăcați cu voi după ce veți fi reciclat și purtat un alt (fost) pom de Crăciun!

Share: