Povesteam acum vreo lună și ceva de achiziția UPC România de câtre Vodafone, odată cu anunțul lor oficial despre finalizarea tranzacției, și estimam că vor urma oferte interesante pentru abonații ambelor companii.
Ieri, într-o conferință de presă, cei doi directori – consumer & business – și CEO-ul Vodafone, Murielle Lorilloux, au anunțat aceste oferte și noua campanie de comunicare. Mi se pare foarte interesant tot ce urmează după un proces de achiziție, în special felul în care două companii destul de mari reușesc să-și armonizeze echipele, iar în conferința de presă Murielle Lorilloux a spus deja că noua echipă managerială și-a preluat pozițiile de la 1 august, iar middle managementul se va stabili până la finele anului, urmând ca integrarea completă Vodafone – UPC să fie finalizată în următorii trei ani.

Dar probabil că vă interesează mai mult ofertele comerciale pe care noua entitate le propune atât clienților pe care îi are deja, cât și noilor clienți. În principiu, best of the two, combined: date mobile nelimitate și mii de ore de difuzare filme și seriale în aplicația Vodafone TV, precum și acces la cele mai interesante competiții sportive via Look TV, extra-beneficii în valoare de 100 de euro, într-un bonus de bun venit pentru clienții Vodafone (inclusiv prepay) care aleg și servicii UPC și viceversa! 
Practic, ai servicii complete: voce mobil și fix (da, încă se folosește fixul prin țară), internet mobil și acasă plus TV cu cel mai mare număr de canale. Nu e rău!


Și pe partea de clienți business Vodafone și UPC au o ofertă atrăgătoare: o suită completă de servicii menite să susțină digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai bună experiență Wi-Fi și acoperire extinsă în cadrul sediilor, dar și o listă completă și diversificată de canale TV și multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity. Pe lângă aceasta, companiile se pot bucura de soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting. Pentru a celebra acest moment împreună și pentru a răsplăti loialitatea clienților business, Vodafone și UPC au creat beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones. 

Așa cum vă ziceam data trecută, contractele nu se schimbă până nu expiră, nici managerii de cont, iar cei care sunt deja clienții ambelor companii vor primi la reînnoire beneficiile de care povesteam mai sus. Și asta e doar prima ofertă, vor mai urma pachete noi de la Vodafone care să aibă servicii integrate.

Eu am fost interesată să aflu ce se întâmplă cu cele două fundații și am aflat că Fundația Vodafone, care are o vechime de 20 de ani și multe proiecte foarte mari, va prelua o parte din proiectele Fundației UPC și, desigur, vor dezvolta împreună și altele, noi. Dar, despre asta, în curând, poate chiar săptămâna viitoare! 
Deocamdată vă las cu spotul noii campanii – să-mi ziceți dacă vă place au ba!



Share: