January 9

Un vis

În prima sa aparaţie publică, Susan Boyle, o tărancă din fundul Scoţiei, a declarat că ea cântă şi că i-ar plăcea să ajungă faimoasă cam ca Elaine Page. Pfuahahahaha, a fost reacţia publicului, a juriului şi a milioanelor care au văzut clipul pe YouTube. Tanti, vezi de treabă, bagă minţile în capul creţ şi grizonat! Auzi la ea, ce tupeu!

Ultima între cei zece copii ai familiei Boyle, Susan a fost privată de oxigen la naştere, ceea ce a dus la oarece dizabilităţi de învăţare şi, desigur, la multe ironii şi răutăţi din partea celor din jur. Sigur nu i-a fost uşor ca ţintă a miştourilor, dar a continuat să viseze şi să creadă în visul ei, ajungând într-un final pe scena de la Britain’s Got Talent, de unde a plecat spre satul ei cu trei Yes! Demonstrase!

Nu contează că n-a căştigat concursul, ieşind doar pe locul doi. E neesenţial. A fost remarcată iar acum are propriul ei album, The Gift*, care e în topul vânzărilor pe 2010, cu aproape două milioane de copii vândute, chiar dacă a fost lansat abia la finele lunii noiembrie.

Cel mai important lucru, însă, e că a fost pe scenă în duet cu Elaine Page şi acum e măcar la fel de celebră ca aceasta, dacă nu chiar şi mai şi! Vis împlinit!

Ştiu că au curs râuri de pixeli şi cerneală despre Susan Boyle. Dar eu am descoperit-o cu adevărat abia la finele anului trecut, ascultând varianta ei la Memories şi apoi fiecare piesă de pe The Gift.

*Pe care, apropo, urmează să-l primesc. Pentru că, nu-i aşa?, Moş Crăciun există!


Tags: , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 09/01/2011 by ruxandra in category "Cântece şi încântări

4 COMMENTS :

 1. Pingback: Tweets that mention Un vis « pr intre randuri -- Topsy.com

 2. By catalin on

  Flori pentru Algernon ai citit? Daca nu, you should. Am apucat-o asa, intr-o doara si nu m-am putut opri pina n-am terminat-o. Bine, asta a fost prima data cind am citit-o.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   am vazut filmul. dar imi place mai mult povestea asta. si e adevarata. si inca se scrie.

   Reply
 3. By Glappy on

  Foarte frumos,daca iti doresti cu adevarat ceva,poti realiza.Asta e un exemplu bun si trebuie sa invatam din asta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *