M-am dus la Green Hornet|Viespea Verde cu aşteptări foarte mici, mai degrabă de hăhăială şi pentru că n-o pot refuza pe tiza mea, Ruxandra Morariu de la Oxygen PR, care se ocupă de comunicare Cinema City. Filmul are o notă mică pe IMDB si cronici în care Viespea e făcută ciulama cu pliciul. În ciuda tuturor, mie mi s-a părut foarte amuzant şi m-am distrat.

Pe scurt, filmul e despre un idiot care a reuşit să mă enerveze de-a lungul întregului film, Britt, un dobitoc notoriu care, după ce că e grămadă, mai e, cum altfel?, şi fudul. De fapt, asta e partea naşpa, întrucât, deşi filmul e 3D şi l-am văzut la IMAX, Britt ăsta n-a căpătat suficientă substanţă pentru a fi strâns de gât şi singurul lucru care m-a consolat în acest sens a fost suta de grame de vişine în ciocolată.

Papiţoiul ăsta e Green Hornet şi se apucă să devină super erou fiindcă e o loază care se plictiseşte de prea multe petreceri şi vrea alt gen de distracţie. N-ar face, fireşte, două parale fără aghiotantul Kato, un super chinez care face super cafea, super tunning auto şi se super bate. Şi care e super simpatic şi face 90% din film.

Cameron Diaz, căci apare şi ea, şi chiar în chiloţei, la un moment dat, nu face mare lucru în film, nu se amorezează de eroul principal ci e o banală secretară cu specializare în Criminologie. Băi, şi-i stă părul ca naiba – ai fi zis că-ntr-un film de 90 de milioane de dolari se găseşte ceva mărunţiş şi pentru un coafez, dar se pare că nu!

Sunt multe faze foarte haioase şi, cum ziceam, am ieşit bine dispusă de la film. De notat rebrandingul Chudnosky – Bloodnovsky, un mafiot la fel de haios ca State de România, şi mega ideea de a pune un player de viniluri în GreenHornetMobil. Me LIKE it!

Share: