February 25

Şcoala media de la Intact: n-ai cu cine!

“Imaginile sunt cel puţin spectaculoase: un pompier stă pe acoperiş cu un târnăcop” – ăsta e comentariul pe care l-am auzit – acum câteva secunde, live, pe Antena 3, care a făcut şi transmite breaking news cu incendiul unei biserici din Grădiştea, judeţul Ilfov.

OK, arde o biserică. Naşpa, ce să zic. E şi un rănit. Nasol, îmi pare rău, sper să se facă bine repede. O comunitate micuţă, sub 2000 de suflete, va fi afectată, probabil, de faptul că biserica nu va fi deschisă o vreme, până e reparată. Aşa, si? Ăsta e motiv de BN? Sau poate nu mai ştiu eu regulile!

Ca să nu mai vorbesc de faptul ca prezentatoarea din studio părea să ştie mai bine ce se întâmplă acolo decât reporteriţa care era deja la faţa locului. Nu ştia, desigur, de aia reporteriţa era, săraca, nevoită s-o contrazică mereu. Nu, nu se ştie dacă biserica arde şi în interior, că nu se poate intra, nu, pompierii nu au renunţat la varianta cu nacelă şi tot aşa.

Şi ăştia au anunţat cu mare tam-tam că fac şcoală media.1500 de eurp taxă ca să înveţi cum tu, din studio, poţi să contrazici reporterul referitor la ceea ce se întâmplă la faţa locului. E şi mai prost cine dă!

PS uite ce zic despre ei: “Academia de Media INTACT este un mix ideal intre profesionalism si sansa de a urma o cariera in media si mediile adiacente” – wtg, bă, wtg, profesioniştiilor


Tags: , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 25/02/2011 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!

9 COMMENTS :

  1. By ruxandra (Post author) on

   dar e prea mult sa faci dude d’astea si dupa aia sa ceri 1500 de euro ca sa’i inveti si pe altii sa faca!

   Reply
 1. By Cosmin on

  Foarte tare cum gandesti !! Bravoo !
  Da astfel de stiri is tot timpul,de aceea incepem sa excludem TV,cel putin unii dintre noi”eu” ! si inca vreo 10 prieteni ai mei ..poate mai sunt si altii..nestiuti.
  Daca ma gandesc mai bine, si aceasta scoala cred ca are profesori tot pe cei din breasla de media existenta la noi in tara..care nu prea is interesanti..cu mici exceptii !
  dar daca cei doritori ar avea sansa sa fie pregatiti cu Profesorii de peste granitele tarii noastre ??? atunci,oare,gasim viitori oameni capabili !? sau nu ..

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   sunt profesionisti si la noi, sa stii, si nu putini. din pacate au abdicat, incet incet, de la principiile profesiei, indreptandu’se spre comercial. Sigur ca nu e o scuza ci doar o explicatie. se pot face si emisiuni bune cu audienta. dar e greu, pentru ele chiar trebuie sa muncesti, nu sa umpli ecranul cu breaking news care intereseaza maxim 2000 de oameni..

   Reply
 2. Pingback: Tweets that mention Şcoala media de la Intact: n-ai cu cine! « pr intre randuri -- Topsy.com

 3. By icst on

  Se poate mai rău, Ruxa. Se poate mai rău. Imaginează-ți că în timp ce Irinel se producea pe RTV, A3 ar fi avut-o live pe Monica. Desigur, ar fi întrerupt-o pentru incendiu. Eventual, o puneau să spună ce crede despre…

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   hehe, io am ramas pe antena si acum ghici cine e! irineeeeel! la gabi firea! mi’e foarte foarte scarba!

   Reply
 4. By MedComp on

  pentru media iti trebuie tupeu … daca nu’l ai nu’l poti cumpara nici cu 1 milion de euro d’apai cu 1.500?

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   iti trebuie bun simt, nu tupeu.
   in alta ordine de idei, te rog comenteaza cu un nume. akismet te baga in spam al’fel.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *