February 15

Sexy? Cu câine, da! Cu gadget, ba!

Ce mă amuză pe mine băieţii şi jucăriile lor! Computere, telefoane smart, maşini, jocuri… au o mulţime! Şi cred că treburile astea îi fac să pară sexy. Cel puţin aşa rezultă dintr-un studiu intitulat Gadgetology despre care am citit pe Discovery. Cercetarea a avut ca obiect electronicele cu care domnii se plimbă peste tot, zi căşti, laptops, IPads, smartphones etc, şi dacă utilizarea acestora îi face pe bărbaţi să fie percepuţi ca fiind mai sexy. Sau nu.

Ei bine, jumătate din domnii intervievaţi au considerat că aşa e, în timp ce numai 36% dintre femei au aceeaşi părere. În fapt, femeile s-au declarat mai degrabă atrase de un tip care plimbă câinele decât de unul care butonează un telefon, oricât de smart, mai atrase de un tip care citeşte o carte decât de unul care citeşte pe un device electronic.

În concluzie, domnilor, luaţi-vă câine, fiindcă top of mind la capitolul tipi care citesc se pare că e (încă) ocupat! Cel puţin în mediul urban! :D


Tags: , , , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 15/02/2011 by ruxandra in category "De-ale fetelor

3 COMMENTS :

  1. By scalpel_diem on

    gata! m-a convins studiul…ma epilez total, imi las unghiile sa creasca, le dau cu oja si apoi intru intr-o discutie profunda despre cum trebuie asortata poseta la pantofi…stii vorba aia cu “pitzi pitzi lasa-ne?”…daca e sa dam importanta unor studii in care isi dau femeile cu parerea se duce lumea de rapa :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *