June 21

Răsărit la Vama Veche

După WoW, concluzionând că trebuie să faci ce-ţi place, am fugit la mare, în Vama Veche, cu o mică gaşcă de pierzanie care, desigur, nu bea decât apă plată cu lamâie. Ca să nu spun că am mai şi răpit pe cineva care n-avea planuri de weekend!

Am prins răsăritul în prima dimineaţă, cu Bolero şi cu Lost Song cu tot, după ce am cântat, am dansat şi am făcut poze. Multe poze!

Încă nu sunt foarte mulţi oameni în Vamă, aşa că a fost decent şi noaptea dar şi ziua, pe plajă. Am găsit locuri la umbră unde am stat toaaaată ziulica precum foca pe banchiză! Apa era ok, dar mi-a ajuns vecinătatea mării, aşa că n-am făcut baie. Bun mâncat la cherhana, rapane şi midii, am găsit şi hamsii prin Vamă, clatităria e şi ea deschisă şi am descoperit o îngheţată cu rom şi stafide de la Betty Blue! Foarte bună şi aia! În plus, ca de obicei, Angela de la La John iar s-a dat peste cap şi am primit aceeaşi cameră în care stau de ani de zile când merg în Vamă!

A fost perfect!


Tags: , , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 21/06/2011 by ruxandra in category "Cântece şi încântări", "de suflet", "Foto

6 COMMENTS :

 1. Pingback: teamcomm.ro – Răsărit la Vama Veche | Vamaiot.com

 2. By Vama Veche on

  Buna,

  Fac un studiu despre oamenii care au fost / merg in Vama Veche. Mi-ar folosi daca ai gasi cinci minute pentru a completa un chestionar. Chestionarul este anonim si face parte dintr-o cercetare mai ampla. Poate fi accesat la adresa http://www.vamaiot.com .

  Multumesc,

  Liviu V.

  Reply
 3. Pingback: Cel mai frumos răsărit |

 4. Pingback: Vreau sa-i ofer copilului meu o apa care sa nu-i faca rau | Reclame TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *