August 29

O poveste foarte frumoasă. Da’ foarte!

La finele săptămânii trecute, Cristi Şuţu s-a dus la mare, la 2 Mai. Ca el au mai făcut şi alţii, destul de mulţi, de fapt, că a fost festival în Vamă weekendul ăsta, deci nimic special până acum. Dar citiţi în continuare, vă rog.

Cum sătea la cafea, la Micul Golf, Cristi, care are mereu camera foto la el şi face cele mai radiografii de fotografii, de vezi şi ce nu se vede în ele, o privire, un zâmbet, un fir răzleţ de păr ce spune o întreagă poveste… hai că divaghez! Deci cum şedea Cristi aşa la o cafea, pe dig încolo ceva îi atrage privirea. Şi sur(prinde) mai multe cadre şi le pune pe blog şi-mi dă şi mie voie să iau unul ca să pot spune şi vouă o poveste.

O poveste cu un băiat şi o fată. Una frumoasă, cum am spus, continuarea ei e pe blogul de la Foto Union.

Vedeţi de ce e special? Cât de fain să surprinzi momentul magic?! Dar staţi aşa! Asta nu e tot! Cristina s-a gândit că ar fi tare frumos, macig chiar!, dacă cei doi protagonişti ai frumoasei poveşti ar vedea fotografiile lui Cristi şi s-ar bucura, desigur, să aibă aşa o amintire din fix acel moment.

Şi a dat sfară-n online ca să-i găsim. Cu RT, cu Share şi, uite, şi cu postul ăsta, fiindcă mi-a plăcut tare povestea şi vreau un happy end magic! Adică să căutăm perechea în carul cu online, să-i găsim şi să se bucure retrăind momentul acela!

Ce să fac?! Sunt o romantică! Dar daţi şi voi mai departe, vă rog! Amorul se pune la cauze nobile  :)


Tags: , , , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 29/08/2011 by ruxandra in category "de suflet", "Foto

17 COMMENTS :

 1. By Tomata cu scufita on

  chiar ma gandeam… ce fain sa aiba fotografii de cand a cerut-o de nevasta. :) si asa, fara sa stie. cred ca le-ar placea sa vada momentul si prin ochii altora. ca la film. :P

  Reply
 2. By Misha on

  considerind seria de 13 pics de pe site-ul original, ma indoiesc ca momentul e cu happy end. asa ca slight chance ca protagonishtii or sa vrea sa isi aduca aminte respectivul moment.
  sper sa ma inshel shi sa gasitzi pe cei 2 care sa aiba o poveste faina de zis. God knows- mai vrem shi poveshti faine, ca de crappy ones sintem satuli pina-n git.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   sa fim optimisti! eu vreau sa cred ca nu l’a refuzat si ca va fi o poveste cu happy end :)

   Reply
 3. By carla on

  nici mie nu mi se pare că e poveste cu happy end. body language-ul zice că fata l-a refuzat și că tot el a fost cel care a încercat s-o “împace”.

  Reply
 4. Pingback: Se caută îndrăgostiţii | ŞI BLONDELE GÂNDESC

 5. Pingback: Suntem un popor de oameni trişti – Ovidiu Militaru

 6. Pingback: >In 28 august eram la 2 Mai… : La vie en rose. Ou non.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *