December 23

Dilemă: brad tăiat sau în ghiveci?

Încă nu am un pom de Crăciun, ceea ce face ca domnul Sony să se distreze infinit mai puţin, iar în casă să nu se simtă nici un dram de adiere sărbătorească. O să se simtă mâine, de la pâine şi friptură, dar azi… nu! Şi fără brad parcă nu e Crăciun!

N-am încă pom şi pentru că nu ştiu ce să fac, de care să iau. Tăiat n-aş lua, fiindcă mi se pare un pic aiurea să tai copacii ca să încurajezi un moft: până la urmă bradului de 2m îi trebuie nişte ani să ajungă acolo, iar noi îl aruncăm după mai puţin de-o lună. Iar cu brad în ghiveci am, de asemenea, o problemă: cei pe care i-am luat în ultimii doi ani s-au uscat până la primăvară când aş fi putut să-i replantez la moşie.

Despre brad artificial nici nu poate fi vorba, aşa că, iată, vine Crăciunul şi eu nu ştiu ce să fac! Un sfat ar fi potrivit, şi vă mulţumesc pentru el!

Update: multumesc pentru sfaturi si voturi. Am luat brad tăiat, fiindcă cei din ghiveci arătau deja destul de trist şi nu mai vreau să-mi pară rău când se ofilesc :(


Tags: , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 23/12/2011 by ruxandra in category "Dileme

2 COMMENTS :

 1. By KooKooL on

  Eu am noroc si acasa dupa ce trece craciunul il mut in gradina. Cam 75% s-au prins in ultimii 10 ani… :)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   dar nu e inghetat pamantul pentru “transplant”? ca si eu as avea unde sa’l mut, dar e pamantul bocna, nu pot sa’l sap ca sa’i fac loc lui bradut.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *