December 27

Finala Vocea României – procentele

Ca să nu mai existe dubii despre preferinţele publicului, iată procentele votului din finala Vocea României:

Ştefan Stan – 37,67%

Dragoş Chircu – 23,01%

Iuliana Puşchilă – 20,69%

Cristian Sanda – 18, 63%

După cum vedeţi, Stefan s-a clasat pe primul loc în preferinţe la o distanţă confortabilă faţă de al doilea clasat, în timp ce locurile 2, 3 şi 4 au fost destul de apropiate unul faţă de celălalt.

Rămâne de văzut dacă cei care au plătit pentru a-şi vota favoritul o să plătească şi pentru a asista la concertele acestuia ori pentru albumul produs de Universal Music, parte din contractul pe care l-a câştigat Ştefan aseară. Şi, apropo, cei 100.000 sunt impozabili! :)

În rest, rămâne cum am spus!

 


Tags: , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 27/12/2011 by ruxandra in category "Dileme", "PR sau piar

27 COMMENTS :

 1. By Virgil on

  pai… publicate asa “neoficial” …. asa pot scrie ei eu ce vreau nu ?…

  Reply
 2. By zoologika on

  Pai de obicei premiile se impoziteaza la sursa. Cel putin asa ar fi fost frumos din partea Cosmote. La cat banet a bagat in concurs se tiganeste la 16%?

  Reply
 3. Pingback: Vocea Conspiratiei si Vocea Romaniei | Feri Teglas – blog

 4. By gm on

  Cum au fost inregistrate mai multe SMS-uri de pe un numar de tel. pentru acelasi concurent, ca un singur vot sau mai multe voturi?

  Reply
 5. By tudor on

  Regulamentul formatului prevedea ca in finala sa se spuna procentele fiecaruia, asa cum a fost si in semifinala. Faptul ca nu s-au spus arata clar ca au avut ceva de ascuns. Apoi Bartos a spus ca va citi clasamentul intr-o “ordine aleatorie” desi avea o hartie in fatza. De ce sa faca asta daca avea cifrele exacte??? Ciudat este ca cifrele aparute ulterior confirmau tocmai ce a spus Bartos. Pai a fost “ordine aleatorie” sau ordinea clasamentului?! Toate astea imi arata mie ca a fost “aranjament”. Si ca intr-adevar se stia castigatorul cu 3 saptamani inainte cum a afirmat altcineva aici pe blog.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   tudor, eu am cerut si am primit procentele de la Pro. Daca voiau sa le tina secrete cred ca puteau spune “Nu”. De ce vi se pare atat e greu sa acceptati ca Stefan a performat cel mai bine in finala?!

   Reply
 6. By tudor on

  Se pare ca omiteti esenta intrebarii.
  Aici nu e vorba ca Pro Tv v-a dat procentele caci oricum nu puteau sa refuze asa o cerere. Intrebarea este de ce nu le-au anuntat in finala? Chiar nu vi se pare suspecta aceasta incalcare de regulament?! In semifinala s-au spus procentele dar in finala NU. Eu asta contest. Intrebarea despre Stefan este gratuita. Este o chestie de gust al fiecaruia, deci subiectiva iar eu consider ca Stefan era cea mai slaba voce din finala! Obiectiv este insa faptul ca ProTV a ascuns rezultatele IN FINALA! De ce vi se pare atat de greu sa acceptati ca Dragos a performat cel mai bine in finala?!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   pentru ca nu e adevarat :)
   nu in ultimul rand, in semifinala contau procentele, iar in finala nu

   Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   tudor, e ok. poti sa crezi ca au fost masluite, daca te ajuta cu ceva asta. eu, altii, stim ca nu’i asa, am incercat sa’ti explic si tie, ba chiar am scris un post intreg despre asta. da’ tu batman! batman! :)

   Reply
 7. By Ghetu Costel on

  Ruxandra ,,doreste “crede dumneaei ,,sa-mi deschida ochii“,spunandu-mi ca procentajul a fost publicat ulterior.Cu respect remarc ca una este sa anunte Pavel Bartos pe un post de televiziune national rezultatul in procente a acelui concurs si alta e sa…Imi cer scuze ca raspund tarziu acelui comentariu ,zic eu maltios,dar acum l-am vazut .

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   costel, eu incerc sa’ti explic ca nu e secret. tu intelegi ce vrei. cu ochii deschisi sau inchisi, asta nu e treaba mea

   Reply
 8. By tudor on

  Referitor la afirmatia nefondata „in semifinala contau procentele, iar in finala nu”.
  „The Voice” este un format olandez in care regulamentul prevede anuntarea rezultatelor televotului in finala. Ca dovada vezi finala Voice of Holland din 29 ian 2011, castigata de Ben Saunders contra negresei Pearl Jozefzoon.
  La minutul 0:58 din video se arata LIVE scorul de 59% contra 41% pt Ben Saunders.
  http://www.youtube.com/watch?v=60WRZ8A_960
  La noi s-a adus o hartie de pe care nu s-au citit nici macar procentele castigatorului. Oare de ce daca Bartos chiar le avea pe hartie??
  Rezultatele nu trebuia sa apara ULTERIOR in ziar sau pe un blog oarecare ci era obligatoriu sa fie anuntate public IN FINALA. Este clar acum cine are dreptate!?

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   auzi, tudor? eu m’am plictisit de discutia asta, tu nu? nu stiu cat e de relevant daca s’au anuntat procentele finalei in direct sau nu, dar daca e ceva ce nu’ti convine, de ce nu faci tu o contestatie? sunt sigura ca gasesti destule resurse… asta, fireste, daca la doua saptamani de la terminarea competitiei nu te’ai plictisit, deja, sa fii gica contra. sau, si mai bine, intra pe pagina de fb de la vocea romaniei si vezi reactiile. sau si alea or fi fake?!
   nu in ultimul rand, asta nu e un blog oarecare. putina consideratie nu ti’ar strica!

   Reply
 9. By tudor on

  Auzi, Ruxandra? Si eu m-am plictisit de lipsa de logica a raspunsurilor tale. Consideri ca ProTv nu a tinut secrete rezultatele doar fiindca ti le-a dat tie ulterior, la cerere, in loc sa le anunte live, in finala. Consideri ca nu contau procentele in finala, ci doar in semifinale. Ti-am demonstrat cu video ca formatul olandez impunea anuntarea rezultatelor live dar zici ca nu e relevant??? Faci afirmatii fara a le putea argumenta altfel decat cu glume, gen „batman, batman”. Afirmi ca „nu in ultimul rand, asta nu e un blog oarecare. putina consideratie nu ti-ar strica”. Nu e lipsa de consideratie, asta e un blog oarecare, nu aici trebuia sa apara ulterior rezultatele, la cererea ta, ci pe pagina fb publicate oficial de organizatori. Vad ca ai talentul sa divaghezi de la subiect si sa eviti argumentele. Nu stiu de ce te crezi mai speciala, poate pt ca ai cerut tu procentele de la ProTv, putina modestie nu ti-ar strica!

  Reply
 10. By Ghetu Costel on

  Ce intelegi prin “cu ochii inchisi sau deschisi”?Mesajul textului era altul.Daca, totusi vrei sa comunicam,e bine sa nu te abati de la subiect.Era o opinie.Nu ai reusit sa mi-o schimbi De fapt,nici nu cred c-ai incercat.

  Reply
 11. By tudor on

  Vad ca mi-ai taiat comentariul care nu ti-a convenit. Cand deschizi un topic controversat e normal sa te astepti la opinii contrare. Consideratia se castiga, nu se impune!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   nu ti l’am taiat, a intrat in spam – am verificat acum, si i’am dat drumu. dar as prefera, corect, sa nu mai comentezi aici. esti obositor cu incapatanarea ta :)

   Reply
 12. By tudor on

  Cand am scris raspunsul din 9 ian ora 12:21, l-am vazut imediat afisat. Dupa amiaza insa disparuse…de aceea am scris la 18:57 ca mi l-ai taiat. Sincer, imi place sa dezbat cu argumente logice ceva, mai ales cand stiu ca am dreptate. Daca insa te deranjez si mi-o spui asa frumos, desigur ca-ti voi respecta dorinta. Numai bine iti urez! :)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   nu ma deranjezi tu, dar mi se pare ca incapatanarea cu care sustii o chestie e demna de cauze mai bune :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *