Românii au talent este, cred, prima emisiune de tipul ei care reuşeşte să-mi facă program! M-am mai uitat şi la Dansez pentru tine, mai ales când ştiam vreuna dintre vedetele implicate, dar Românii au talent e altceva, vine la pachet cu emoţii, cu preferinţe pentru performanţa sau personalitatea concurenţilor şi cu mult umor! În plus, Smiley şi Sexy Bavel Bartoş are nu doar sare şi piper ci o întreagă colecţie de condimente, spre deosebire de Iulia Vântur care… nu! :)

Şi pentru că taman stă să înceapă prima emisie din al doilea sezon, vă spun şi vouă ce am aflat despre show, de la PR-ul de serviciu, Diana Zamfirescu, dar şi ce au declarat cele cinci vedete implicate în această emisiune! Enjoy!

Ce e nou în această ediţie faţă de precedenta?

In primul sezon marea majoritate a celor care au venit la preselectii au inteles prin talent capacitatea de a canta si de a dansa. De data asta insa talentul are o noua definitie si capata forme la care nu te-ai astepta! Asa ca, in aceasta noua editie, numerele prezentate sunt mult mai diverse si surpinzatoare! De exemplu, am vazut o orchestra care canta la legume, un contorsionist de peste 80 de ani sau un tip care facea minuni pe o banda elastic. Si astea sunt doar cateva!

Care este structura acestui sezon?

Exista sapte editii inregistrate – inregistrarile au avut loc vara trecuta, cand caravana “Romanii au talent??? a ajuns in sase mari orase (Craiova, Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta si Bucuresti) – dupa care urmeaza cinci editii live, patru semifinale si marea finala.

Ce mai face Ţuţu? (n.m. nu e un secret pentru nimeni că n-am vrut ca el să fie marele câştigător al primei ediţii)

Adrian Tutu a semnat un contract cu MediaPro Music, lucreaza la un album, iar de curand si-a facut debutul si in televiziune cu un rol in serialul “Pariu cu viata??? de la ProTV.

Pentru cei care nu au urmărit prima ediţie, care sunt argumentele cu care pot fi convinşi să se uite de aceasta dată?

Habar nu au ce-au pierdut! “Romanii au talent??? este culmea entertainmentului! Gasesti de toate. Si nu spun asta fiindca sunt subiectiva – ceea ce nu are cum sa nu fie adevarat :) – , dar este un show foarte bine facut, cu un production value care ii asigura o foarte buna calitate, un montaj impecabil si concurenti extrem de talentati si spectaculosi!

n.m. Producător general este Mona Segal, iar producător executiv este Robert Lionte, o echipă îmbatabilă a Pro-ului!

În fine, ce au de spus cele cinci vedete – trei juraţi şi doi prezentatori – despre acest nou sezon?

Andra

Pentru ca au vazut sezonul intai, cei care au venit la preselectie pentru sezonul doi au avut un oarece avantaj, fie si la nivel psihologic, sa zic asa, fiindca erau deja familiarizati cu formatul si asta e foarte important. Banuiau deja si ce-o sa comentam, stiau cum punem problema, stiau deja ce vrea publicul… Dar chiar si asa, surprizele nu vor inceta sa apara, mereu te ia cate ceva prin surprindere, concurentii sunt o sursa permanenta de uimire, jumatate din timp am stat cu ochii maaaari si cu palpitatii. Nu numai eu, toti cei trei “jurati”.

Andi Moisescu

Prima observatie esentiala e legata de curaj. Oamenii au venit de data asta mult mai relaxati, renuntand in sfarsit la inhibitii. Ceea ce mi se pare absolut firesc. Cea de-a doua observatie e legata de nivelul spectacolului. De data asta oamenii mi s-au parut mult mai bine pregatiti. Iar asta e cu adevarat remarcabil. Chiar daca va face la un moment dat misiunea noastra si mai dificila. Ce-mi place insa cel mai tare e ca in continuare sunt departe de a fi vazut totul. Inca apar acte “artistice” total neasteptate.

Mihai Petre

Sezonul asta oamenii au prins curaj, au vazut ce se intampla in primul sezon si acum au fost mult mai deschisi. I-am simtit mai liberi, mai dezinhibati in a se exprima. De asemenea, diversitatea talentelor este mult mai mare!

Smiley

Ce mi-a placut foarte tare la acest sezon este faptul ca exista o mai mare diversitate de talente si oamenii au venit mult mai bine pregatiti special pentru aceasta emisiune. In plus, Pavel si cu mine am facut si noi un show al nostru, in culise. Ce a iesit acolo a fost… nebunieeee!

Pavel Bartoş

La filmarile primului sezon stiti cu totii ca nasul meu a avut de suferit. De aceasta data insa Smiley s-a aflat in multe cazuri la 10 secunde distanta de “Urgente???, de cele mai multe ori din cauza mea, desigur! Tot ceea ce ni s-a intamplat noua in culise a fost un show in sine. Am simtit cu adevarat cat de bine e sa ai un partener ca Smiley pentru ca foarte multi concurenti ne-au supus la tot felul de incercari si ne-au folosit in numerele lor. Din fericire am supravietuit! Cum?! Veti vedea in noul sezon!

Abia aştept să înceapă şi admit că n-ar fi la fel de amuzant fără comentariile de pe FB şi Twitter.

Share: