Probabil ştiţi deja care sunt premianţii BAFTA din acest an, că favorita mea (şi ) la Oscar, Octavia Spencer, a câştigat premiul pentru rol secundar în The Help, iar Meryl Streep a fost desemnată Cea mai bună actriţă pentru rolul din The Iron Lady, premiu prezentat şi înmânat de Colin Firth.

Îmi place Colin Firth, cred că e unul dintre preferaţii mei din lumea artisticăriei internaţionale: arată bine, super talent, super accent, başca ironia mereu la purtător: “Colin is the sort of name you give your goldfish for a joke???. Aseară, însă, a avut, chiar pe scenă, rolul prinţului din Censuşăreasa, pentru că eroina principală, Meryl Streep, şi-a pierdut pantoful în timp ce urca să-şi primească trofeul.

Fără să stea prea mult pe gânduri, premiatul actor, a purces întru salvarea “prinţesei”, recuperând pantoful (Jimmy Choo, apropo!) şi apoi asezându-se în genunchi în faţa actriţei pentru a o ajuta să se încalţe – delicios! Chiar dacă momentul a fost salvat, Mery Streep a declarat ulterior că, din pricina pantofului, a uitat să-i mulţumească celui care s-a ocupat de machiajul şi părul ei de-a lungul multor ani, Roy Helland şi că Livia Firth ar face bine să nu se găsească la capătul unor trepte atunci când ea trebuie să le urce! :)

Share: