March 13

GET OVER IT!

Nu mai pot cu discuţiile de pişcotari şi ce să faci şi cum să faci la evenimente, după evenimente şi înainte de evenimente, dacă le faci, de ce le faci, dacă nu le faci, de ce nu le faci! Putem, naibiului, să depăşim momentul ăsta penibil şi meschin şi să revenim la scris?! Ştiţi voi! Conţinut, alea alea!

Cât despre petreceri, Felicitări, Manafu!, că le faci, indiferent de cârcoteli, şi bravo, Vodafone!, că le faci, de asemenea, indiferent de cârcoteli! Eu, una, mă bucur când am ocazia să socializez cu (unii) oameni, nu cu URL-uri şi useri, iar cui nu-i place, n-are decât să nu vină. Pentru ce atâtea discuţii?!

Acum putem să revenim la scris, sens, conţinut, poveşti, gramatică etc?! Vă mulţumesc foarte mult, readerul şi timeline-ul vor sări în sus de bucurie la auzirea veştii!


Tags: , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 13/03/2012 by ruxandra in category "ganduri printre randuri", "Online stuff

7 COMMENTS :

 1. By Cosmin on

  Mă gândisem să scriu ceva pe tema asta, dar ai dreptate. Ce-i mult e mult și n-ar trebui să fie un subiect în sine!
  Singura mea… hai să îi zicem plângere e că uneori se cade în derizoriu. Eu înțeleg că trebuie să promovăm unele produse, servicii. Dar modul în care o faci e cel mai important. Fără să fiu răutăcios, chiar crezi că I give a dime pe ce a scris oricine despre o lanternă? :D
  Un pic de triere n-ar strica. Nu poți să faci din blog un site de mică publicitate.
  A… și parcă-s prea multe justificări de genul: „de ce scriu despre…???. Mai bine punem un „P??? din ala în cerc și gata!
  În rest, numai de bine.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   dar nici cu asta sa nu ne ducem in alta extrema. eu scriu pe blog de branduri care’mi plac sau campanii care mi se par misto ori lucruri care mi se par interesante/utile pentru cititori si uneori se crede ca’s campanii. si nu’s! :))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *