April 23

Bezna din bloggers’ relations

Cu o sapitamana in urma am fost la Universitatea Bucuresti, la invitatia Mihaelei Mureşanu, pentru a discuta cu masteranzii de la cursul ei despre cum să abordezi un blogger. În mod corect. Si pprietenos. Şi am primit un mail.

Cu vreo doua saptamani in urma (sau aşa ceva( am primis de la Coca cola HBC si Nect advertising următoarea provocare

Cum se leaga toate astea? se leaga. Fiindca scriu blond acum, si asta e si motivul petru acare am renuntat la diacritice, sa pricepeti, totusi, ceva din ceea c escriu. sper!iar subiectul de care vreau sa scriu e taman felul in care anordezi bloggerii.

de exemplu, next si coca cola hnc – ASA DA! mi/au oferit o experient, respectic posibilitatea de a intra la Targsor, puscaria de femei. apoi mi’au trimis informatii despre resursele limitate de apa ssi banca de apa. apoi scrisarea pe are o vedeti mai sus, insotita de cea mai simpatica blind ceva, chestia aia care se [une l ochi sa impiedice lumina sa te deraneze dimineaa. stiti voi ce zic! apopo, cea pe care am primit’i eu are pisici pe ea, deci cu atat mai eprsonalizat. si, poftim, scriu despre asa, chit ca scriu, sunt sigura, cu o tona de greseli.si pe urma am primit, tot e la ei, o invitatie, si si aia avea schepsis.

exemplu de Assa NU vine de la o adresa de yahoo, foarte profi, un butic de cratie, sapte idei prenumele sau, care mi’a trimis un mail nepersonalizat, atat de nepersonalizat ca nici macar nu are o formula de adresare! i mail sunt anuntata ca sapte idei astia s’au desis sa fie alaturi de cultura iar eu sunt intrebata aca stiu de noaptea muzeelor si daca as vrea sa fac parte din campania de promovare online a evenimentului. tot ce am d facut e sa scriu un articol frumusel si sa’l postez pe blof.

dara alte detalii despre evniment in afara de o harta cu muzeele implicate. si data. fara link la un site, fara semnatura, dara nimic. si, promit, fara alt efect in aara acestui post. sper ca e destul de frumusel! :D

vreti sa stiti ce le’am spus celr de la mster depre felul in care se construieste relatia cu un bloffeR? le’am zis asa: personalizai si targetati. cu exemple concrte. asa cum a remarcta si mihaela, profesoara lor.

linkurile l/am pus uitandu’maa, nu de alta, dar imi era teama sa nu sterg tot postul!

PS am mai scriu despre asta si aici, tot ca reacţie la un mail foarte inspirat.


Tags: , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 23/04/2012 by ruxandra in category "Online stuff", "PR sau piar

4 COMMENTS :

 1. By anonimus on

  In primul rand consider ca trebuie sa inveti a scrie!
  In al II-lea consider ca rautatile mai sus scrise sunt ineficiente. Daca ai fi fost de inima buna si ai fi vrut sa faci treaba ai fi facut!
  Multi sunt cei care stiu sa dea cu botu’ si putini sunt cei care stiu sa ia mata de coada!

  Reply
 2. By ruxandra (Post author) on

  in primul rand ca luatul matei de coada e dureros pentru mata, asa ca nu fac si nu incurajez asa ceva!
  in al doilea rand, e clar ca, daca ai citit, n’ai priceput nimic.
  in al treilea rand, sa comentezi anonim spune multe despre tine! esti de la buticul de creatie?! gg, social media skills!

  Reply
 3. By Bogdan Pater on

  Cum a fost experiența de a scrie blind? Și mai ales cum de te-ai abținut să corectezi după? Mie cred că mi-ar fi tare greu… :P

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   a fost… dubios si sa scriu “blind”, dar si sa nu corectez dupa. am facut o unica si singura exceptie si corectura, la numele penitenciarului. in orb, inlocuisem g cu f, iti imaginezi ce nume ar fi iesit. nu bun! :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *