Chiar când scriu rândurile astea, la Centrul de formare Romtelecom are loc ultimul workshop PR Beta la Bucureşti cu studenţi şi cu specialişti pe care i-aş recomanda fără să clipesc, pentru că îi cunosc şi ştiu că sunt profesionişti până la virgulă!

Capitala e al treilea oraş cu asemenea workshops, după Cluj şi Timişoara, şi mai urmează Iaşi, săptămâna viitoare, din 3 până în 8 decembrie.  Cursurile sunt structurate cu o parte de teorie şi una practică, în care se dă o temă pe care studenţii trebuie s-o rezolve atunci şi acolo.

Scriu de asta nu ca să vă îndemn să vă înscrieţi, că nu se mai poate, sunt locuri limitate, ocupate deja, ci pentru a vă atrage atenţia, dragi studenţi şi masteranzi şi doritori de joburi PRistice, că e important să participaţi la asemenea cursuri, cu oameni care au experienţă – şi nu doar pe hârtie! -pentru că aveţi ocazia să învăţaţi lucruri pe care, din nefericire, nu prea le aflaţi de la şcoală. Şi, pentru că cele două organizatoare, Oltea şi Cristina, au suficientă experienţă, dar şi pentru că evenimentele şi ideile bune (se) vând, cursurile sunt gratuite pentru studenţi şi excelent prilej de asociere pentru sponsorii deştepţi! Care, cum ziceam, n-au întârziat s-apară!

Zilele viitoare, până încep cursurile de la Iaşi (dar şi unul suţinut de mine la Braşov – details to come!), vă spun ce trebuie să ştiţi şi să faceţi înainte de a merge la un curs de genul ăsta dar şi în timpul cursului! Iar mai jos e o poză cu Monica Jitariuc, Head of Social Media, The Practice, profă la PR Beta! :)

(basically, nu trebuie să faceţi nimic acum. Doar să fiţi atenţi când se mai fac cursuri din astea!)

Share: