Gata, am ajuns deja acasă din tabăra de social media organizat de revisza BIZ! M-am grăbit un pic pentru că la finele acestei săptmâni sunt câteva chestii drăguţe în Bucureşti şi mi-ar plăcea să dau o fugă! Nu ştiu dacă am răgaz să merg chiar la toate, dar o să încerc să vă fac şi vouă câteva sugestii cu ocazia asta! Iar dacă voi aţi ajuns deja, vă aştept cu impresii şi ponturi! :)

Crăciun de designer.
Primul care mi-a atras atenţia este MARCHÉ de NOËL, târgul cadourilor de designer, deschis la The Ark, pe strada Uranus nr. 150, până diseară (duminică) la ora 20. Puteţi găsi acolo obiecte frumoase şi daruri împărţite pe patru categorii: bijuterie, vestimentar, decoraţiuni şi artă. De asemenea, Oláh Gyárfás şi echipa Patzaikin au expus un preview la colecţia primăvară/vară 2013 şi e bine să ştiţi că zece procente din vânzările înregistrate de brandul Patzaikin la acest târg merg spre proiectele sociale pe care marele nostru sportiv le susţine în zona Deltei Dunării.


Ciocolată şi fapte bune. De joi, 13 decembrie, şi până vinerea viitoare, pe 21, vă rog tare să treceţi pe la magaziele Chocolat din Bucureşti! Dincolo de bunătăţile pe care le puteţi găsi acolo, praline, macarons, prăjituri, tarte ori specialităţi de pâine, o să aveţi surpriza să fiţi servit de o vedetă, zilnic, în această perioadă, iar o parte din ceea ce voi cheltuiţi pe bunătăţi merge cătrei cei 75 de copii de la Centrul Comunitar “Sfântul Vasile” şi astfel vor avea parte de bucurii şi cei mai puţin norocoşi.


Cărţi. Ieri, la Biblioteca Naţională, a început Bookfest de Crăciun, eveniment aflat la prima ediţie, o extensie a târgului tradiţional de carte de la Romexpo. Puteţi găsi acolo cărţi dar şi alt gen de cadouri, dichisuri… Ştiţi voi! E deschis până pe 23 decembrie!


Vintage Fashion. Un mix inedit găsiţi azi şi la Silver Church: de la ţinute realizate de tineri designeri la toalete spectaculoase din dulapul bunicii, de la rochii realizate din hârtie la agende şi carneţele croşetate, de la cosmetice la prăjituri homemade, de la tricouri 3D la decoraţiuni realizate din lemn, de la coliere supradimensionate la brăţări lucky charms.

Dichisuri. Nu în ultimul rând, e bine să ştiţi că şi librăriile Cărtureşti şi-au deschis porţile pentru un târg dedicat Crăciunului. Găsiţi acolo cărţi, filme, ceaiuri şi accesorii, agende, instrumente de scris şi alte idei pentru voi sau cei dragi. Iar dacă nu puteţi ajunge să vă alintaţi un ceas pe-acolo, e bine să ştiţi că târgul e deschis şi online, iar transportul, în această perioadă, e gratuit.

O să vă mai povestesc ce puteţi face zilele astea, fapte bune, daruri şi alte bucurii!

 

Share: