January 7

Să dăm din coadă!

Când eram copil mi-aş fi dorit să am coadă. Toate personajele din cărticele aveau coadă: căţelul, pisica, tigrul… Mă rog, toţi în afara de urs care a fost păcălit, ştiţi voi.  Mă gândeam că poate o să am şi eu aşa ceva, să dau vesel din ea. Şi mai târziu m-am gândit că asta cu cozile ar putea să fie o industrie de-a dreptul, vă daţi seama câte accesorii şi chestii pentru coadă. Plus că ar fi foarte simplu să comunici. Dacă dai din coadă repede, nervos, e clar că nu e cazul de discuţii, de exemplu!

Şi fiindcă nouă nu ne cresc cozi, un japonez, Shota Ishiwatari, a inventat Tailly, dispozitivul coadă prins cu o curea de purtător şi care are senzori meniţi să afle când ţi se accelează pulsul şi, în consecinţă, să se mişte! Cam aşa:

Coada vine in patru culori:  alb, negru, gri şi maronie, sau cel puţin aşa a gândit-o creatorul care aşteaptă deocamdată să vadă dacă s-au strâns suficiente solicitări şi destui bani ca să-şi dea îmblănitul dispozitiv la producţie în serie. Iar dacă o face, sper să fie bine ataşată fiindcă parcă văd că unii nu se vor abţine să-i tragă pe alţii de coadă! Şi există şi urechi care sunt, după caz, atente, sau pleoştite.

Pe mine mă amuză teribil ideea! Voi aţi purta aşa ceva?


Tags: , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 07/01/2013 by ruxandra in category "texte de tot râsu'

3 COMMENTS :

 1. By MissBodescu on

  si eu am vazut video`ul. mi s-a parut cel putin ciudat, si totusi funny :)
  poate fi un cadou haios :) eu de ex am primit un dispozitiv “hands free” – un receptor vintage de tel…clasic, evident :))

  Reply
 2. By vienela on

  Ar fi numai buna de folosit la o petrecere intre prieteni. Iti dai seama cate situatii amuzante s-ar ivi?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *