Şase zile a durat lipsa canalelor Pro din grila Dolce. Şase zile în care am suferit exclusiv dupa VH1-ul care îmi populează fonic mediul înconjurător în timpul zilei. Şase zile după care s-au înţeles şi ceva (eh!) îmi spune că nu la preţul solicitat iniţial de Pro.

Până la urmă, abonaţii Dolce rămân cei mai cştigaţi (sîc! sîc!), cu HBO şi HBO Comedy în plus în grilă, gratuit, până la 31 martie 2013 şi cu reducere de 50% la Maxpack, pentru cei care aveau opţiunea asta. Chiar şi în condiţiile reintroducerii canalelor ProTV, Romtelecom va păstra în grilele Dolce TV canalele BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News – se arată în comunicatul oficial.

Cel mai tare m-au amuzat cei care comentau în pagina de FB a Romtelecom şi care susţineau acum că e mai bine cu HBO şi HBO Comedy. Deci, da, la o adică, dacă românul dă de filme mişto (şi moka!), nu mai vrea Ştirile de la ora 17 şi Înger Sălbatic.  Doamne ajută!

Altfel, până una-alta, cred că Dolce are acum cea mai atrăgătoare grilă de programe. Şi încă puteţi beneficia de oferta promovată de Loredana:

59 de lei pentru pachetul de trei servicii + HBO GO: televiziune, internet, telefonie!

Share: