La finele anului trecut, showbiz-ul se veselea cu detalii despre nou înfiripata idilă între Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii de la Vocea României, şi Andreea Mantea, actualmente ceva prezentatoare la Kanal D. Au curs mulţi pixeli peste tot prin presă iar locurile de muncă ale celor doi protagonişti au făcut trafic şi audienţe bune pe marginea poveştii, ceea ce mă face să cred că e mai degrabă o găselniţă bună  de PR decât una autentic amoroasă.

Probabil că aş fi ignorat cu succes toată istoria dacă n-aş fi văzut un titlu care m-a făcut, vorba aia, să dau click!, respectiv Ştefan Stan s-a despărţit de iubita Mantea cu un sms.

De fapt, era un pic mai rău. Potrivit “ştirii” cu pricina – zău am uitat unde era, cred că pe Realitatea – domnul a dat o declaraţie la ziar despre cum îşi va petrecere el Sf Valentin singur, iar doamna, după ce l-a sunat, fără succes, i-a trimis un sms gen “adică ne despărţim?”. Cam da, ar fi răpuns el.

Ulterior, ea a plâns, şi live şi pe facebook şi prin presa tabloidă (adică toată presa), el a suspinat, de asemenea live şi pe pagina-i de facebook într-un mesaj cu arome coelhiene, iar acum citesc că, de fapt, poate se împacă. Cum ziceam, o telenovelă demnă de Dogan şi Pro! Dar alta e ideea, şi anume cum devine despărţirea!

“I’m sorry. I can’t! Don’t hate me!”

N-am priceput niciodată problema domnilor când vine vorba de despărţiri. De ce nu sunt în stare, la o adică, s-o scoată pe viitoarea exă la o cafea sau măcar în faţa blocului, pe băncuţa pensionarilor, dar să-i spună face-to-face că, gata, amorul a luat sfârşit fiindcă… [insert any reason here]. Nu e mai cinstit, mai curat şi mai bărbăteşte aşa?! Ce-i prostia asta cu lasă-mă să te las şi dispariţia ca măgarul în ceaţă, fără explicaţii, de nu ştii dacă trece prin vreo criză legată de sine, de tine, de fabrici şi uzine?!

Pricep, la o adică, dorinţa de-a o ţine pe respectiva agăţată cumva, poate că vedem întâi ce-i cu noua apariţie feminină şi după aia luăm o decizie, poate doar ne-am plictisit momentan sau nici măcar nu suntem siguri dacă vrei să ne despărţim de ea, poate nu vrem, sau poate vrem, sau poate nu prea ştim ce naiba vrem! Da, sigur, femeile (unele) au intuiţie, dar chiar şi cu o doză sănătoasă de aşa ceva totul ajunge prea complicat iar laşitatea masculină prea enervantă!

Şi uite cum, până la urmă, cea mai sănătoasă variantă devine să-ţi vezi de ale tale şi să-l scoţi tu pe dumnealui din ecuaţie, agendă şi lista de prieteni de pe facebook! Şi după aia n-au decât să cânte ce vor ei! :D

Personal, dacă e să iasă cu sânge, prefer varianta Pink! Măcar e distractivă! :)))))))


Share: