N-am priceput niciodată de ce e musai ca femeile să aibă o zi a lor, şi încă internaţională, vezi bine, faţă de săracii bărbaţi care, din câte ştiu eu, n-au aşa ceva. Unde mai pui că ziua fatidică e doar la o săptămână după ce 1 Martie face ravagii prin buzunarele domnilor, mai ales dacă au multe colege. Sau vecine. Sau mătuşi.

Iar dacă EA bate apropouri diverse din care nu poţi să pricepi ce vrea, de fapt, Happy Box mi se pare o idee foarte bună. Practic, e o cutie cu experienţe şi cu preţuri care variază între 60 şi 400 de lei (parcă), experienţe grupate după natura lor: aventură, evadare în doi, beauty, experienţe culinare, relaxare, sport… în fine, o mulţime de variante.

Tu alegi cutia care grupează o serie de experenţe, ea alege ce vrea de-acolo şi… se bucură de moment, fie că e vorba de o ieşire la un cocktail cu prietenele, o zi la spa, coafor, masaj, sala de sport, un curs de pictură sau desen, o evadare la final de săptămână (desigur, o să mergi cu ea), să se dea cu ATVul, să meargă la echitaţie  şi câte şi mai câte: sunt peste 400 de asemenea experienţe!

Practic, mi se pare soluţia ideală pentru orice pană de idei! Şi sună şi bine: Happy Box, hm?!

Detalii pe site sau pe FB. Şi cred că vine şi cu fundiţă! :))

Share: