În 2006, când Depeche Mode a concertat pentru prima dată în România n-am putut pleca în timp util de la birou, başca eram atât de obosită încât tot ce-mi doream era un somn bun, aşa că am dat mai departe invitaţia. Şi, desigur, auzind ecourile post concert, după aia mi-a părut foarte rau! Dar, na, după concert, mulţi doritori se arată!

De aceea, scurt pe doi, înainte de concertul din acest an, 15 mai, la Arena Naţională, vă anunţ cu drag că am pentru voi două invitaţii duble, în aşa fel încât patru fani ai britanicilor care, din diverse motive, nu au apucat bilete, să poată merge să-i vadă! Fiindcă sa-ţi vezi trupa preferată live mi se pare una dintre cele mai mişto experienţe – şi le mulţumesc mult celor de la Cosmote că-mi dau posibilitatea să-mi bucur în felul ăsta cititorii!

afisCe aveţi de făcut pentru a intra în posesia uneia dintre cele două invitaţii duble? Sincer, m-am gândit să vă pun niţel la treabă, să-i daţi Like lui Domnul Sony, să cântaţi, să puneţi poze în costum de depeşar şi alte năzbâţii de-astea mai mult sau mai puţin virtuale, dar până la urmă am decis că vreau doar să-mi spuneţi care e piesa voastră “de suflet” din repertoriul trupei Depeche Mode şi de ce tocmai aia!

Concursul ţine până marţi, 14 mai, la ora 10 şi, atenţie!, vă rog să folosiţi un mail valid, altfel n-am cum să vă contactez, în cazul în care câştigaţi!

Baftă, şi ne vedem pe stadion!

UPDATE: Prin sistemul meu de extrageri, adică prietenii de pe FB, avem două câştigătoare, Andra Nicula şi Adriana Dumitru. Ele vor primi in scurt timp un mail pentru a afla cum pot intra în posesia invitaţiilor.

Vă mulţumesc, însă, tuturor pentru participare şi comentarii şi sper că o să găsiţi, totuşi, solutii pentru a ajunge la concert!

Share: