May 31

Jurnal FesTIFFalier 2013

Gata, a început! După nouă ore şi jumătate de mers cu trenul, regulamentar, şi încă una de întârziere, am ajuns, în fine, la Cluj, într-o cameră elegantă de hotel unde am desfăcut “şifonierul” pe care l-am cărat de la Bucureşti, după care am fugit la cartierul general: Casa Tiff.

M-am pus la punct cu programul, m-am văzut cu unii dinre cei care s-au grăbit să prindă a 12-a ediţie a Festivalului chiar din prima zi, am răsfoit filmele, am băut cafelele… dar nu e suficientă cofeină în sistemul meu pentru ca să pot intra la un film fără teama de a adormi, aşa că am hălăduit prin oraş şi am documentat nişte viitoare interviuri de pe tableta MyTab – vă povestesc despre ea când mă întorc acasă.

Diseară mă duc în Piaţa Unirii la proiecţia de deschidere a TIFF12, filmul lui Almodovar, Amantes Pasajeros, după care, dacă mă ţin curelele (dar nu cred că mă ţin), o să dau o fugă la petrecerea de deschidere de la Fabrica Ursus. Daca nu, nu, că mâine e full day.

Până una-alta, însă, vă arăt ceva simpatic, adică un kit de supravieţuire fesTIFFalieră oferit invitaţilor de către HBO:

HBO
Nu, nu vă imaginaţi cine ştie ce valori, sunt doar chestii basic, pe care le vrei la îndemână, la o adică, branduite, toate, plus una dintre cele mai dorite invitaţii, cea de la tradiţionala – deja! – HBO Party. Dar aşa, basic, ideea a fost apreciată de toată lumea care a primit acest kit, fiindcă am auzit vorbindu-se de asta. Simplu, dar de efect!
Bravo, HBO! Cu mulţumiri! :)

Gata! Fug. Uraţi-ne vreme bună! :)


Tags: ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 31/05/2013 by ruxandra in category "evenimente", "Filme

6 COMMENTS :

  1. By Mihai Motrrescu on

    Bun venit la Cluj. Astăzi am trecut pe lângă casa tiff si am văzut lume si agitatie..trebuie sa mă uit pe program sa- mi fac o lista de ceva filme la care sa merg…cred ca sunt ceva proiectile si la mine in cartier…

    Reply
  2. Pingback: Jurnal FesTIFFalier 2013 | TIFF Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *