October 28

Viaţa în roz

În fiecare zi de 28 octombrie ascult cântecul ăsta, şi îl ascult cu gândul la Darly, bunica mea care m-a învăţat că viaţa, oricât de grea, e o minune şi trebuie să ne bucurăm de ea ca atare!

Dacă ar mai fi trăit, Darly ar fi avut azi 95 de ani şi poate că eu aş mai fi învăţat una-alta despre viaţa în roz, despre cum poţi să trăieşti frumos, cu bucurie, cu mirare, cu încântare. Fiindcă viaţa n-a fost blândă cu ea, dar a ştiut mereu să găsească un motiv să zâmbească, oricât de rea ar fi fost realitatea.

Iar cerul minunat de azi a fost ca să-mi aducă mie aminte de lecţiile ei de fericire. Ca să ştiţi!

cer
Îmi lipseşte mult de tot optimismul ei, poveştile ei vesele, tonusul, acel, “lasă, că o să fie bine” care, cumva, reuşea să fie convingător. E mai mult decât dor.


Tags: ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 28/10/2013 by ruxandra in category "ganduri printre randuri

2 COMMENTS :

 1. By danarozmarin on

  Frumos te-a invatat bunica ta. Am citit si lectiile despre fericire si m-au facut tare nostalgica. Ce bine ar fi daca am avea toti asa bunici :)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   darly a fost uluitoare, cea mai minunata bunica de la care poti sa inveti fericirea si lucruri bune despre viata. sunt sigura, insa, ca nu e unica resursa, vezi in jur! is rari oamenii ca ea, dar ii simti de la distanta :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *