Între 10 şi 13 iulie, pe pârtia de la Drăguş, zona Sâmbăta de Sus, în Braşov, are loc prima ediţie a unui festival de muzică să nu numai, In Transylvania. Dacă te uiţi pe site, proiectul pare ambiţios, iar ideea e foarte mişto: un sfârşit e săptămână departe de lumea dezlănţuită, nu doar cu muzică live ci şi cu diverse activităţi, de la maraton şi biciclit şi tiroliană şi chiar xbox-uri! Şi mai vedeţi voi ce pe pagina lor de Facebook!

Trupele care ţin afişul primei ediţii sunt străine: Kiril Djaikovski ft. TK Wonder (Macedonia), Dubioza Kolektiv (Bosnia), Alternosfera şi Zdob şi Zdub (Republica Moldova), Operenzia (Ungaria), Iva Nova (Rusia), Nico de Transilvania (Anglia), dar şi româneşti: Şuie PaparudeSubcarpaţiLuna AmarăDomino, Jak DC, Touluse Lautrec şi mulţi alţii.

Puteţi sta în campingul amenajat pentru voi în cadrul spaţiului festivalier sau pe la pensiunile care se găsesc din belşug în zonă, şi nici mâncarea nu va fi o problemă – mi se pare misto că pe site-ul evenimentului sunt postate deja chiar şi preţurile pentru ciorbă şi alte feluri de mâncare, ca să ştie participanţii cam cât buget să aloce evenimentului.

logo festival

CONCURS

Iar dacă vine vorba de buget, cu ajutorul prietenilor de la Vodafone, parteneri ai evenimentului, vă scutesc măcar de o parte din cheltuieli: am de dat trei abonamente duble la In Tranylvania Festival şi le dau până mâine seară, ca să aveţi vreme să vă pregătiţi, dar şi pentru că poimâine plec şi eu la festival, de data asta la Jazz TM!

Ca să câşigaţi abonamentele, spuneţi-mi, la comentarii, pe cine o să sunaţi (familie, prieteni, iubite, iubiţi, profa de la meditaţii) de la festival! Puteţi comenta până mâine seară, la miezul nopţii! Baftă!

 

Later edit: pleacă la festival cu abonament dublu de la mine următorii: Cristina, Corina si Cody, căruia îi urăm și BAFTA! (vedeți voi în comentarii de ce!)
Vă trimit mintenaș mail cu detaliile. Iar voi, ceilalți, sper să reușiți să ajungeți. In Transylvania chiar pare un festival mișto!

Share: