July 7

Concurs: trei abonamente duble pentru festivalul In Transylvania!

Între 10 şi 13 iulie, pe pârtia de la Drăguş, zona Sâmbăta de Sus, în Braşov, are loc prima ediţie a unui festival de muzică să nu numai, In Transylvania. Dacă te uiţi pe site, proiectul pare ambiţios, iar ideea e foarte mişto: un sfârşit e săptămână departe de lumea dezlănţuită, nu doar cu muzică live ci şi cu diverse activităţi, de la maraton şi biciclit şi tiroliană şi chiar xbox-uri! Şi mai vedeţi voi ce pe pagina lor de Facebook!

Trupele care ţin afişul primei ediţii sunt străine: Kiril Djaikovski ft. TK Wonder (Macedonia), Dubioza Kolektiv (Bosnia), Alternosfera şi Zdob şi Zdub (Republica Moldova), Operenzia (Ungaria), Iva Nova (Rusia), Nico de Transilvania (Anglia), dar şi româneşti: Şuie PaparudeSubcarpaţiLuna AmarăDomino, Jak DC, Touluse Lautrec şi mulţi alţii.

Puteţi sta în campingul amenajat pentru voi în cadrul spaţiului festivalier sau pe la pensiunile care se găsesc din belşug în zonă, şi nici mâncarea nu va fi o problemă – mi se pare misto că pe site-ul evenimentului sunt postate deja chiar şi preţurile pentru ciorbă şi alte feluri de mâncare, ca să ştie participanţii cam cât buget să aloce evenimentului.

logo festival

CONCURS

Iar dacă vine vorba de buget, cu ajutorul prietenilor de la Vodafone, parteneri ai evenimentului, vă scutesc măcar de o parte din cheltuieli: am de dat trei abonamente duble la In Tranylvania Festival şi le dau până mâine seară, ca să aveţi vreme să vă pregătiţi, dar şi pentru că poimâine plec şi eu la festival, de data asta la Jazz TM!

Ca să câşigaţi abonamentele, spuneţi-mi, la comentarii, pe cine o să sunaţi (familie, prieteni, iubite, iubiţi, profa de la meditaţii) de la festival! Puteţi comenta până mâine seară, la miezul nopţii! Baftă!

 

Later edit: pleacă la festival cu abonament dublu de la mine următorii: Cristina, Corina si Cody, căruia îi urăm și BAFTA! (vedeți voi în comentarii de ce!)
Vă trimit mintenaș mail cu detaliile. Iar voi, ceilalți, sper să reușiți să ajungeți. In Transylvania chiar pare un festival mișto!


Tags: , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 07/07/2014 by ruxandra in category "ganduri printre randuri

11 COMMENTS :

 1. By Cristina Surd on

  Păi, în primul rând o să-mi sun prietenii ce vin și ei acolo, că sigur ma pierd de ei.. :-)
  Și apoi prietenii ce nu vin acolo, să le spun ce pierd :-D

  Reply
 2. Pingback: Câştigă invitaţii duble la Festivalul "In Transylvania" | Blog de Rocker

 3. By clau on

  O sa il sun pe Michael Jackson care sta pe aceeasi insula cu Elvis, Kurt Cobain si Jim Morrison. Cum, nu stiati? Dar serios acum, probabil o sa ma imbat si o sa imi sun toti prietenii care nu vin acolo, evident, pe toti ii sun dupa ora 00! Musai!

  Reply
 4. By Corina on

  He he…O sa imi sun toti prietenii (mentionez Vero, Carol, Anouk, Sabin, Mada, Ionci, Rares, Paty etc…) care nu erau hotarati sa vina la festival, iar apoi au decis ca nu vin si sa ii oftic asa putin, pentru ca eu sunt convinsa ca o sa iasa demential si de neuitat!!! Il astept de cateva luni bune si parca acum, in ultimul ceas, timpul trece tare greu!

  Reply
 5. By Alex on

  O sa imi sun fostele iubite sa le intreb de sanatate.

  Reply
 6. By Cody on

  Pe parinti mei si pe cei mai importanti prieteni. Intentionez sa o cer de sotie pe prietena mea, cu care am o relatie de 8 ani. Sper sa nu dea peste acest site si sa imi strice planurile :P

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   si eu promit ca nu zic nimic… daaaaaacaaaa te intorci aici si povestesti cum a fost! :)
   casa de piatra!

   Reply
   1. By Cody on

    Va povestesc, va povestesc! Asta daca decurge totul cum trebuie si raspunsul e DA :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *