Sandro Miller e un fotograf american cunoscut pentru multe campanii publicitare dar și pentru fotografiile artistice și alte proiecte. Munca lui a apărut în The New Yorker, GQ, Esquire, Russian Esquire, Time, Forbes, Details, Stern, Wired, Newsweek, Vibe, Communication Arts, Graphis, New York Magazine, Eyemazing, and ESPN Magazine și a avut expoziții cam peste tot n lume.

S-a apucat de fotografie după ce a văzut imagini realizate de Irving Penn și Richard Avedon într-o revistă, a muncit câțiva ani ca ucenic prin studiouri foto și spune că muncește mult la pregătirea fiecărei sesiuni foto, pentru că ???Ești exact la fel de bun ca cea mai recentă poză a ta??? – mi-a plăcut mult treaba asta.

Sandro Miller (site cu portofoliu, uitati-vă, că merită!) lucrează mult cu John Malkovich, dar și cu alți artiști de la Steppenwolf Theatre, companie ce-l are printre fondatori și pe Gary Sinise, și care are vreo câteva premii Tony… o nimica toată, ce să zic?!

În fine, că iar ajung la teatru și nu despre asta era vorba ci despre un proiect fotografic la care au lucrat Sandro și Malkovich, respectiv refacerea uneor fotografii celebre avându-l ca protagonist pe actorul american. Și fără Photoshop, doar din lumină și fard și talentul celor doi. Și arată cam așa (întrega serie aici):

Foto originală: Philippe Halsman

Foto originală: Philippe Halsman

Foto originală: Dorothea Lange

Foto originală: Dorothea Lange

Bonus: interviu mișto cu JM pe The Talks. Și, de fapt, acolo găsiți interviuri mișto cu mulți. Răsfoială plăcută!

Share: