Echipa de la Rogalski Damaschin PR a făcut azi publică o inedită ofertă specială de servicii de PR și mă grăbesc să vă povestesc de ea, pentru că mi se pare foarte faină și pornirea de White Friday, dar și ideea de a oferi pachete speciale de servicii de comunicare cu ocazia Festivalului reducerilor. Adică… de ce nu?!

Dar despre ce e vorba, mai concret? Puțintică răbdare, că vă spun mintenaș.
White Friday e o declinare inedită a faimoasei Black Friday care, în mod tradițional, e mâine, în ultima vineri a lunii noiembrie. Rogalski Damaschin oferă zece pachete constând în patru tipuri de traininguri: Media & Public Speaking (3), Digital & Social Media (3) , Crisis Management (2) și Personal Branding (2) dar o face with a twist! Oferta este destinată start-up-urilor și ONG-urilor înființate în 2014 care POT demonstra că au schimbat ceva în bine în viața oamenilor, faptele bune fiind și moneda exclusivă prin care cele zece pachete de training pot fi achiziționate.

Oferta Rogalski Damaschin PR
Programul White Friday începe vineri, 28 noiembrie, ora 00:00, și se termină la ora 23:59, în limita stocului disponibil anunțat de către agenție pe pagina dedicată evenimentului și e o ocazie minunată pentru cei care ar avea nevoie de ajutor în zona de comunicare dar (încă) nu-și permit costurile.

Nu în ultimul rând, mi-am oferit pro bono serviciile de consultanță în cazul în care cererea va fi mai mare decât oferta – și sper să fie pentru că orice companie sau organizație la început de drum are nevoie de comunicare. Mai ales dacă face fapte bune!

Dați mai departe! :)

Share: