Campania de Crăciun pe care WestJet a făcut-o anul trecut trebuie să fi fost unul dintre cele mai scumpe PR stunts în istorie, dar ce efect a avut! Anul ăsta, compania aeriană avea de împlinit așteptări destul de mari după năzbâtia de la Crăciunul trecut, una care a avut aproape 40 de milioane de vizualizări și o super vizibilitate.

Eram, la fel ca mulți alții, destul de curioasă, fiindcă nu e prea simplu să repeți ori să depășești faza cu darurile de anul trecut, dar cumva cred că au reușit. Chiar dacă, în linii mari, isprava nu e cu mult prea diferită. Să vedem:

Deci tot cadouri, tot surpriză dar altfel decât au făcut-o anul trecut. Dincolo de daruri, cei de la WestJet au adus spiritul Crăciunului pentru micuța comunitate din Puerto Plata, Nuevo Renacer, unul dintre cele patru locuri în care compania zboară în Republica Dominicană.

westjet

Eu zic că au reușit și de data asta! Poate că nu vor avea la fel de mult succes viral ca data trecută dar mie, una, mi se pare chiar mai valoros ce-au făcut de data asta. Adică e o diferență între plasma imensă oferită anul trecut unor turiști și calul dat anul ăsta pentru ca acel om să poată munci mai bine și copiii ăia care n-aveau idee cam cum ar putea să fie zăpada asta. Unii poate nici nu știau cuvântul!

Girl-with-snowball

Și, da, au atât de multă dreptate: e mult mai plăcut să dăruiești!

Share: