La aniversarea blogului, așa cum v-am obișnuit în fiecare an, am câteva zile cu daruri pentru cititori, ca mulțumire pentru răbdare și revenire, comentarii, recomandări și, când a fost cazul, încurajări. Și, de asemenea, este și o formă de a răsplăti agențiile și companiile care au lucrat cu mine de-a lungul acestui an pentru încrederea acordată.

Prima serie de cadouri, așa cum era de așteptat, probabil, vine de la Farmec.
Compania de la Cluj a avut un parcurs excelent și în acest an cu câteva zeci de produse noi și game pe care nu le-au mai avut până acum, cum ar fi cele adresate domnilor, dar și dermatocosmeticele lansate luna trecută. Campanii, premii, concursuri cu grămadă de premii, o activitate susținută în social media plus și serviciile de livrare, atât în țară cât și în afara granițelor, și, desigur, calitatea produselor, au atras încă și mai mulți fani și mă bucur că (și) în acest an am fost ambasadoare Farmec.

lacuri noi (2)
Am avut astfel posibilitatea să testez printre primii produsele noi și să vă povestesc despre experiența mea cu ele, iar cine mă cunoaște știe că le și folosesc, nu doar le recomand altora. Ei bine, azi le și ofer! Mai precis, două casete cadou pentru domni – astea sunt, de aici! – care conțin spumă pentru ras, balsam after shave și un antiperspirant, și două cadouri pentru doamne: un pachet cu cele șapte noi culori Farmec Collection abia lansate (am povestit despre ele deja) și unul dintre cele patru noi parfumuri care sunt așa de noi că nici n-am apucat să aflu cum miros! Acestea din urmă sunt produse în ediție limitată și vin în patru variante, așa cum ziceam: Desire, Magnetic, Graceful și Irresistible.

desirePentru a intra în posesia lor, așa cum e obiceiul casei, mi-ar plăcea să-mi povestiți care e acel produs cosmetic de care nu v-ați despărți deloc-deloc iarna! La mine e vorba de crema Doina, că, la o adică, poate hidrata mîini, obraji și chiar buze uscate de ger! Aveți vreme să vă gândiți până pe 10 decembrie, la ora prânzului, când o să anunț câștigătorii!

Ah, să nu uit! Azi, 3 decembrie, e ultima zi a promoției făcută de Farmec cu ocazia Zilei Naționale, respectiv transport gratuit pentru românii din afara granițelor, dar și multe produse cu 25% mai ieftine. Dacă tot vine perioada aia cu daruri multe, poate n-ar fi o idee rea să profitați!

UPDATE: au castigat: Theodora, Mirela, Gabriela S si Anca N. Mailurile catrei voi au fost deja trimise. Celorlalti participanti va multumesc frumos, va reamintesc ca mai sunt concursuri active toate saptamana si va urez bafta. Si nu uitati sa aveti grija de pielea voastra si iarna! :)

Share: