Acu’ vreo săptămână mi-am amintit că tot nu găsesc o anumită ojă de la Farmec prin magazine, așa c-am zis să intru pe site si să mi-o comand. Asta:

santa
Nu e ca și cum n-aș avea vreo zece tonuri de roșu și roz inchis de la Farmec deja. Dar n-o aveam pe asta, na!, iar damblalele (cel puțin cele de acest tip) nu se chestionează ci se execută! Așa că zis și făcut!, am intrat pe site să-mi completez colecția fiindcă știam – de la comenzile anterioare – că e foarte simplu. Și când colo…

Intru eu pe site, pun oja în coșul virtual de cumpărături, și zic să mă uit, ca de obicei, și la produsele noi, ba și la alea care au reducere în săptămâna cu pricina. Că eram cam gol coșul, așa, doar c-o ojă de nici cinci lei. Și mai pun o cremă din aia modelantă pentru abdomen, mai pun o mască cu argilă, ca pe astea noi nu le-am încercat încă, un săpun-spumă, că și ăla din baie parcă e pe sfârșite… Și uite-așa, de la una bucată ojă se face că a venit curierul cu ditai pachetul:

farmec
Partea cea mai mișto e că toate au costat un pic peste 70 de lei și că am primit și cadouri: o mostră de cremă antirid contur ochi (happy mama!) și încă una, mai mare, de cremă dermoreparatoare, numai bună de alinat urmele de gheare de la domnișoara Maxine Jazz. Ba, mai mult!, și asta e oferta pe care o mai au până miercuri, inclusiv, pentru că am comandat crema modelatoare (care are și preț redus, apropo!), am primit cadou un deodorant și un minișampon cu argan!

Parcă prevăd că destul de repede o să am neapărat nevoie de încă o ojă, hm!

PS Șervețelele de mobilă curăță bine urme de degete și alte urme, dar sunt o idee cam prea impregnate în soluție, așa că trebuie o puțintică răbdare până se văd efecte. Asta, sau lustruiți după ele cu o cârpă uscată.

Share: