Da, e timpul! Timpul pentru o nouă ediție de PR Forum și, mai ales, timpul pentru ca relațiile publice să ocupe un loc la masa de ședințe a conducerii, fiindcă – newsflash! – relația dintre companie și public nu mai are un singur sens.

Să ???ai PR??? nu mai e – de ceva timp, deja! – ???o fiță??? și, pe măsură ce canalele prin care oricine își poate exprima public părerea se dezvoltă, devine nu doar o necesitate ci un fel responsabil de a face business.

Chiar dacă, în esență, relațiile publice au ca principală misiune tot reputația brandului, nu mai e suficient să trimiți din când în când un comunicat de presă total neinteresant la o listă de jurnaliști care nu a mai fost verificată de când a fost întocmită. Și, între noi fie vorba, n-a fost niciodată suficient!

Lumea nu mai consumă doar în funcție de beneficiile produsului ci și de asocierile celor din jur cu acesta, vocea companiei pierde teren în fața influenței celorlalți și devine cu atât mai important să comunici dar să și asculți, să reacționezi corect și repede. E epoca în care companiile trebuie să fie mai atente decât oricând la ce comunică, cum și cui și, mai ales, la ce li se comunică de către consumatori, ai lor și ai concurenței! Și să-și facă planuri de criză, să facă programe de comunicare internă, să monitorizeze 24/7… și aș putea continua lista asta!

pr blog
Dar nu vreau să țin acum o pledoarie pentru importanța PR-ului, că doar de-aia se strâng oameni de la vârful industriei joi, pe 26 martie, să discute exact despre aceste lucruri, despre faptul că PR is business!

Iar dacă (vă doriți să) lucrați în comunicare, PR Forum este evenimentul pe care nu aveți voie să-l ratați fiindcă se vor spune lucruri pe bune, o să aveți ocazia de a vă întâlni și interacționa cu unii dintre cei mai respectați profesioniști din domeniu și puteți afla secrete despre campanii de renume chiar de la cei care le-au făcut! Vă puteți înscrie aici.

De final, of-ul meu de conferințe: oameni buni, prezentati-vă când puneți întrebări! Iar cei care mă știți, trageți-mă de mânecă atunci și acolo, că după aia degeaba îmi ziceți pe FB: ???te-am văzut la PR Forum, dar mi-a fost nu știu cum, să nu deranjez???. Deranjați-mă! :)

Share: