Știți fragmentul ăla din Alchimistul, cel pe care-l citează toată lumea fiindcă pare înțelept? Ăsta: ???Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău???. Ei bine, în afară de cazul în care suferiți – fatal! – de fatalitate, uitați de el! Universul are treburi mai importante de făcut decât să conspire la planurile voastre. În schimb, dacă le vreți împlinite, soluția e să conspirați singuri la îndeplinirea visului vostru!
Cam cum a făcut Nina!

Cum ???Care Nina????. Nina Mufleh, consultantă SM din Iordania, actualmente în San Francisco, care și-a dorit, mai mult decât orice, să lucreze la Airbnb. Luni de zile a trimis Nina CV-uri, s-a și întâlnit cu ei, dar nimic, nici o ofertă! Și cum Nina chiar își dorea foarte foarte mult să lucreze pentru compania asta, a făcut un site, nina4airbnb.com, unde a reitereat dorința de a lucra pentru ei, dar unde a postat și o analiză a turismului global, cu sugestii despre ce ar trebui să facă frumoasa companie, în special în Orientul Mijlociu. Mai mult, site-ul ei are același design cu site-ul Airbnb.

nina site

Odată ce analiza și site-ul Ninei au fost gata, ea a pus la bătaie experiența ei în Social Media și și-a făcut povestea virală pe Twitter.

La scurt timp, Regina Noor a Iordaniei, de a cărei comunicare Nina s-a ocupat pentru vreo trei ani, i-a dat un retweet însoțit de o recomandare și un tag către Brian Chesky, Co-founder și CEO al Airbnb, care a răspus:

Apoi, Jonathan Mildenhall, CMO Airbnb, a scris și el pe Twitter despre asta:

și

Printre cei care au remarcat și lăudat isprava Ninei se află și Musa Tariq, unul dintre cei mai tari oameni pe SM din lume, ex-Nike și Burberry, actualmente la Apple, dar și Chris Sacca și alți câțiva șefi din Airbnb. Zilele trecute, #callNina și #hireNina au fost două hashtaguri cu ceva activitate!

Iar săptămâna asta, Nina Mufleh merge să discute cu Airbnb la invitația lor și cred că nu greșesc dacă spun că sigur o să primească o ofertă de job!

nina blog
Așa că… uitați treaba cu Universul! El nu conspiră. Dar voi puteți s-o faceți!

Share: