Fac parte din categoria celor care preferă să fotografieze infinit mai mult decât să fie fotografiați. Nu știu să pozez, nu mă amuză chestia asta, iar cele mai multe fotografii cu mine care mi se par acceptabile sunt făcute fără ca eu să știu. Îmi place, în schimb, să fac poze!

Prin urmare, moda selfie nu m-a prins prea tare… deși am observat, totuși, că din ce-și face omul cu mâna lui ar putea rezulta o poză mai reușită decât a altora. Mă rog, sunt si modestă! Argumentul suprem, însă, e că poți să-ți faci câte selfie-uri din astea vrei tu si să alegi sau să nu alegi nici măcar una, iar restul imaginilor caraghioase cu tine să fie șterse din memoria telefonului ca și cum n-ar fi existat niciodată!
Dar asta nu înseamnă că nu pot recunoaște și (poate) chiar aprecia un trend când îl văd, mai ales că sunt oameni cărora le reușesc niște autoportrete de stă Maxine Jazz în coadă!
Poate fiindcă am uitat să ne spunem lucruri simple, drăguțe, binevoitoare, cum ar fi ???Ce bine arăți azi??? (mă gândesc!), sunt unii și, mai ales, unele care au postează selfie-uri din astea, cu fiecare nouă ținută, coafură, machiaj, excursie, cu cățelul, pisica, ursulețul de pluș ori alți prieteni, selfie rămâne încă în trend. Ba chiar sunt evenimente în care e amenajat loc special pentru autopozat!

Unicul meu selfie, publicat cu legenda ???No pics, please??? :))

Unicul meu selfie, publicat cu legenda ???No pics, please??? :))

Sigur, unele au poveste în spate (cum e seria #travelsefie a lui Lucian, de exemplu, care călătorește mult și-și face câte o poză peste tot pe unde ajunge) sau cum e celebra – de-acum – poză de grup de la Oscar. Dar chiar și fără poveste, tot există câteva tips & tricks: lumină, postură, atenție la ce e în jur, să nu te miști și, dacă mă întrebați pe mine, să rămâi conștient că asta poate fi o formă de autoironie.

Pentru cei care doresc să stăpânească la perfecție arta selfie-urilor, Farmec organizează, pe 23 mai, un atelier fix pentru așa ceva cu trei profesori, fiecare cu rostul său clar în cadrul cursului:
– Dorian Popa, Ambasadorul gamei Gerovital Happiness, care știe secretele selfie-urilor de vedetă
– Fotograful Dragoș Asaftei, pentru sfaturi legate de cum să folosești cea mai bună lumină și să adopți o poziție naturală
– Teodora Tătaru de la Farmec, expertă în ingrijirea tenului, fiindcă degeaba ai lumină și postură și cadru dacă fața ta are o zi proastă fiindcă nu e bine îngrijită!

Pentru a ocupa unul dintre cele 25 de locuri la (ceea ce cred că e) primul atelier de selfie organizat la noi, doritorii trebuie să aibă fericire la ei, adică un produs din gama Gerovital Happiness, să-și facă un selfie împreună cu acesta și să-l posteze pe pagina de FB Farmec sau să-l trimită pe mail, vedeți detalii mai jos:

farmec selfie
Aveți vreme să vă înscrieți până pe 15 mai dar trebuie să vă spun că sunt deja campioni la like-uri în cadrul concursului, așa că înhățați Happiness-ul preferat și haideți cu autoportretele! Baftăăăă!

Share: