Ați ascultat vreodată Grenade al lui Bruno Mars? Că mie mi s-a întâmplat acum vreo două câteva săptămâni să fiu nițel atentă la ce lălăie băietul cela în cântecul cu pricina și de-atunci mă amuz teribil de fiecare dată când îl aud!

Dar, înainte de toate, materialul didactic:

Deci cum vine asta, dom’le?!

Aș prinde o grenadă pentru tine! M-aș arunca în fața trenului pentru tine!
Nu, serios! La ce-ți trebuie un maniac cu plăceri din astea perverse care, în loc să trăiască alături de tine, nu mai știe ce soluții creative să găsească pentru a dispărea din peisaj! Ca să nu mai spun cât de neplăcută ar fi oricare dintre imaginilea astea, ba cu el explodat de la grenadă, ba cu el feliat de tren.

Când, de fapt, mai degrabă ai nevoie ca el să nu-și mai lase hainele înșirate peste tot, să vină din când în când cu tine la ai tăi (fără să se strâmbe!), să ude plantele când tu ești în delegație și să știe, naibii!, odată pentru totdeauna, care e diferența între pătrunjel și leuștean.

Îmi și imaginez o discuție:

– Iubitule, ai uitat să plătești curentul.
– Așa e, dragostea mea, ai dreptate. Dar m-aș arunca în fața unui tren pentru tine! Are we cool?

sau

– Dragul meu, crezi că ai putea pune, vreodată, eventual, dacă nu e un efort prea mare, șosetele purtate în coșul de rufe?
– Nu, iubito, e prea complicat ce-mi ceri, dar, uite, aș prinde o grenadă pentru tine! Vrei?

sau

– Scumpule, oare ai putea să repari veioza?
– Asta nu cred că pot, viața mea, dar aș încasa un glonț în cap pentru tine! E ok așa?

Și, cu toate astea, clipul are aproape 450 de milioane de views pe YouTube! Deci probabil sunt mulți care încearcă texte de-astea și multe la care funcționează!

grenada

Share: