Zilele trecute mi-am făcut ordine în baie printre flacoane și borcane și sticle și tot felul de recipiente cu tot felul de pomezi și chestii menite să mă ajute să trișez un pic la ani. Am ajuns la concluzia că mai mult cumpăr decât folosesc – adică sunt multe începute, puține terminate. Dar tentația e maaareeeee!

De fapt, dacă chiar vreți să știți, mi s-au terminat doar vreo patru-cinci produse: crema de curățat fața fără săpun, fiindcă nu mi se pare că cei de la Farmec au scos ceva cu aceeași destinație și cu care tenul meu să se înțeleagă mai bine, CC Cream-ul, tot de la ei, ăla cu caise, datorită căruia aproape am uitat de fondul de ten, dermatograf, mascara. Și, desigur, chestiile curente, șampon, gel de duș, tratamente pentru păr.. am un coș de rafie în care le țin!

Numai bine, zic, pentru a face loc noilor produse din gama de dermatocosmetice, încă vreo opt au apărut, și cred că doar crema pentru copii și cele pentru ten cu probleme (acnee, cuperoză) mă lasă indiferentă. Restul… măcar de încercat și tot trebuie să-și găsească drum spre coșul de rafie!

Din seria asta nouă am încercat șampoul nutritiv și pe cel sebocorector – nu știu cu nutriția, că abia au apărut produsele și nu pot să-mi dau seama, dar al doilea își face treaba de la prima spălare, chiar dacă ți se pare că nu, fiindcă nu face multă spumă. Curăță excelent. Celălalt e crema de corp, care vine într-un ambalaj să-ți ajungă! (adică 500 ml) și care e destinată pielii uscate, dar își face bine-mersi treaba și pe una care e normală.

Gerovital Derma+ produse 2015
Și ce-mi place mai ales la produsele astea din Derma+, dincolo de calitate, e că îți oferă un plus de grijă, au principii active mai decise și, deci, beneficii mai mari, și am mai multă încredere să le folosesc fiindcă sunt hipoalergenice, fără parabeni și coloranți, și au la bază ingrediente unice și tehnologii avansate. Puteți să nu mă credeți pe cuvânt, dacă nu vreți, dar când o auzi pe doamna Jofi povestind despre ele, știi că sunt cele mai bune dintr-o viață de cercetare! Firește, până la următoarele lansări de produse, care vor avea în ele și descoperirile din Derma+, dar și pe următoarele!

A! Despre apa micelară din aceeași gamă a scris Raluca. Eu n-am luat-o încă fiindcă încă mai am demachiant… probabil pentru încă vreo două luni. Și, oricum, recunosc, sunt suficient de comodă încât să prefer șervețelele demachiante – da, știu! Vine o zi în care trebuie să faci treaba asta ca la carte! Dar, în apărarea mea, o să spun că am zile întregi în care tot ce pun pe față e CC Cream-ul, niște dermatograf, dacă e, o părere de mascara și gata!

PS Gama asta a luat și premiu. Ca să știți!

Share: