Singurul motiv pentru care m-am dus vreodată la o lansare de noapte a fost unul dintre volumele din seria Harry Potter fiindcă voiam să știu cât mai repede ce urmează să se mai întâmple cu personajele.
La asta mă gândeam aseară, în Centrul Vechi, încercând să apreciez ???ochiometric??? numărul de persoane prezente la evenimentul de lansare iPhone organizat de Vodafone cândva aproape de miezul nopții: Black is the new black. A fost prea du-te-vino pentru o apreciere pe care să mă bazez, dar era multă lume, oricum!
O fi și pentru că are loc acest party pentru clienții fideli Apple (și unul pentru prieteni, dar ce se petrece undeva deasupra Bucureștiului mai și rămâne doar acolo) dar, oricum, dat fiindcă asta cu cozile pentru noul gadget nu e o treabă care se întâmplă doar la noi când vine vorba de Apple, cred că mai degrabă are legătură cu telefonul. Fanii își doresc noul model. E atât de simplu.

Și mai simplu e să-l comanzi acum din magazine sau direct de pe site, începând de la 49 de euro pentru versiunea de 32GB, împreună cu abonamentul Super RED 89, sau 179 de euro pentru iPhone 7 Plus, versiunea de 32GB, împreună cu același abonament. Și sunt, ambele, desigur, perfect compatibile cu Supernet 4G+, rețeaua care oferă utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, acoperire mai bună în interior și securitate sporită, precum si cea mai extinsa acoperire 4G+, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități.

Apple a anunțat recent că stocurile pentru iPhone 7 Plus au fost deja epuizate, la fel și varianta de culoare jet black pentru iPhone 7, așa că un pic de răbdare s-ar putea să trebuiască, cererea pare să fie aproape neașteptat de mare la nivel mondial, dar sunt sigură că au tot interesul să se miște repede!

Mai multe detalii despre cum se descurcă noua cameră iPhone, zice-se, cea mai bună la un telefon Apple, până acum, sunt aici, după ce a fost probată de fotojurnalistul Brooks Kraft, iar aici am găsit o perspectivă interesantă apropo de mult-discutatele AirPods: nu sunt niște căști ci mai degreabă niște implanturi – o forma de raportare la un gadget cu totul și cu totul diferită.

iphone
Acum știți!

Share: