Am scris din nou, zilele trecute, despre solo antreprenoriatul meu, și despre motivele care mă rețin, de aproape opt ani, să fac pasul spre antreprenoriat, cu firmă, cu angajați, cu sediu și costurile aferente. Mă rog, motivul, că în principal e doar unul: nu am curaj, pentru că toate poveștile zbaterile micilor antreprenori mai ales în relația cu statul, dar și cu alte categorii de parteneri, sunt de natură să mă demotiveze teribil. Ce lipsește e fix ceea ce ați citit în titlu și, chiar dacă pe hârtie lucrurile ar putea să arate decent, când mă izbesc de birocrație și poala de hârtii și condiții necesare pentru orice, cozi și nervi, îmi pun coada proprie pe spinare și (iar) mă îndepărtez ușurel de planuri și idei de creștere.

Tocmai de-aia mi se pare interesantă și bine-venită noua ofertă a celor de la Telekom, #BusinessLiber o premieră în industrie, care promite fix ce zic eu în titlu pentru clienții lor: Odată cu lansarea noii oferte dedicate antreprenorilor, Telekom Romania aduce, prin portofoliul Freedom, comunicare mobilă nelimitată cu internet 4G nelimitat, minute şi SMS nelimitate, de la 5 euro/ lună, în abonamente fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere.

Și eu cred că în epoca noastră comunicarea, online și nu numai, n-ar mai trebui să fie limitată la valoarea abonamentului, iar plus-valoarea unui abonament să fie oferită de alte opțiuni suplimentare, iar acest 5 Euro/lună mi se pare mai mult decât rezonabil.

Credem că a sosit momentul să ascultăm cu adevărat clienții şi să le oferim ceea ce îşi doresc. Aceștia, mai ales cei aflați la început de drum, se plâng că nu au libertate în afaceri, că se simt legați de contracte inflexibile, că nu au acces la informații complet transparente, care să detalieze toate costurile, sau că sunt limitați de oferte care le dau acces la anumite beneficii, dar nu la tot ce au nevoie pentru mobilitatea absolută.
Prin oferta pe care o lansăm astăzi în premieră absolută în România, ne propunem să transformăm toate aceste provocări în oportunități de creștere pentru toţi clienţii business din piaţă. Mizăm pe accesibilitatea, flexibilitatea și transparența acestei noi oferte, corelate cu faptul că astăzi avem cea mai bună rețea de date în urma investițiilor făcute în ultima perioadă???, spune Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Una peste alta, mi se pare că preț și condiții, mai ales asta cu eliminarea perioadei minime contractuale și a taxei de reziliere, sună foarte bine. Sunt curioasă dacă sau cât de curând se vor adapta și ceilalți operatori.

Share: