Am ratat foarte puține ediții de DMF, Webstock sau PR Forum by Team Evensys, și asta pentru că sunt evenimente valoroase, atât pentru networking, pentru că toată lumea e acolo, dar și pentru a mai învăța una-alta din experiențele altora. Că nu-i o rușine să înveți.

Am și colaborat în variate capacități cu unele dintre conferințele astea și admit că-mi place să fiu povestitor sau moderator – nu că n-aș pune întrebări și fără să fiu la ”catedră”, cine mă știe, cunoaște!

Și-l admir pe Manafu pentru că nici în perioada asta n-a stat locului. A făcut newsletter, interviuri, s-a documentat, a pus întrebări despre cum cine ce face în perioada asta și a dat mai departe un know-how prețios pentru mulți. A făcut un proiect editorial – www.backtobusiness.ro, apoi o platformă de consultanță pro-bono pentru companii – www.marketingforgood.ro, iar acum face niște live-uri 1 la 1 cu oameni din marcom și events și-s sigură că mai are și alte idei.

Dar industria asta de events e zguduită vai de capul ei în pandemie, mai tare decât altele. Conferințele cu paneluri pe ecran pot aduce informații și puncte de vedere interesante, dar nu se compară cu varianta live și, mai important, sunt și foarte greu de monetizat. Și, pentru ca în viitor să mai fie conferințe, și mă refer la din astea mari de care face Evensys, cu sute de participanți, de nu mai găsești loc în sală, firmele care le organizează trebuie să găsească formule să rămână continue să existe, într-o formă sau alta.

Până la noi variante de reinventare, Evensys propune o formula de abonare la viitoarele sale conferințe: un abonament, valabil pânâ în 2022, la oricare dintre conferințele sale. Cu extra beneficii: plătești o conferința și primești acces la trei! Oricare trei vrei tu. Până în 2022. Uite detalii.

Pandemia asta o să se termine când s-o termina, mai curând, sper, decât mai târziu, și poate că noul ”normal” n-o să fie la fel, nu știm, o să vedem. Dar cu siguranță că ne-ar plăcea și ne-ar prinde bine ca din el să facă parte și conferințele de care am povestit și, sunt sigură, o să mai povestesc.  

PS Și poate că e o idee și pentru alte evenimente. S-a făcut la cafenele și mici business-uri, nu vâd de ce nu s-ar face și la evenimente.

Share: