Sunt mega fan Faithless, iar cele doua live-uri ale lor pe care le-am văzut la Bucureşti au fost orgasmice de-a dreptul. Mi se pare ca Maxi Jazz emană o energie extrem de pozitivă, iar muzica lor mă binedispune fără drept de apel. Cine a fost la concertele lor ştie ce spun, “We Come One” e o mostră în acest sens, genul ăla de atmosferă în care simţi că ţi-ai ieşi din corp ca să absorbi şi mai multă energie bună din jur! Iar Mr. Jazz are 53 de ani şi face ca toate alea pe scenă. Absolute love!

m

Dar, după 15 ani, Faithless se despart. “A fost o carte frumoasă, dar e timpul s-o returnăm la bibliotecă”, a declarat Maxi. Totuşi, nu se depart înainte de a scrie un ultim capitol: concertul de adio ce va avea loc pe legendara arenă Brixton O2 din Londra. Aş da orice să fiu acolo, dar nu-mi pot schimba agenda atât de “în scurt”, aşa că am sperat mult ca cineva din România să transmită – la fel ca în multe alte ţări – concertul, live, în cinema. Şi se întâmplă!!!

Ruxandra de la Oxygen PR, pe care am stresat-o mult cu acest concert, mi-a trimis acum mail că The Light Cinema transmite acest concert în România, live, pe 8 aprilie,  începând cu ora 00.30 (vineri spre sâmbătă). Biletele s-au pus deja în vânzare. Ne vedem acolo*!

* dar asta numai după ce mergem, în aceeaşi seară, la concertul Taxi, Mihai Mărgineanu şi Florin Chilian, concert organizat în cadrul campaniei pentru Selena Vlad. Vineri, pe 8 aprilie, de la ora 21, în Hard Rock Cafe.

Share: