După ce că e destul de greu să faci surprize plăcute altora, când vine vorba să ne facem nouă o surpriză, că merităm și noi, ce!, devine aproape imposibil. Firește, dacă excluzi cazurile în care găsești bani uitați în haina de iarnă sau pitiți prin paginile vreunei cărți. Dar altfel e complicat!
Există, totuși, variantele în care îți faci un cadou, o cutie cu produse cosmetice, special alese pentru tine de experți, pe baza preferințelor tale. Știi că o să fie produse de calitate și pe placul tău, știi și câte, dar nu știi exact care vor fi acelea.
V-am povestit, acum vreo săptămână, de Pick N Dazzle, un serviciu care te ajută să ai cosmetice variate la prețuri foarte bune, livrate comod și repede, oriunde vrei. Eu pornisem de la ideea că mi se întâmplă adesea să uit ce farduri mai am pe-acasă atunci când sunt în deplasare și mă trezisem c-o grămadă de fonduri de ten și de creioane de aceeași culoare, de exemplu.

Ideea Pick N Dazzle este ca, pe baza unui Beauty Profile pe care îl completezi foarte ușor, alegând din câteva variante pe cea care ți se potrivește (tip de ten și probleme ale acestuia, stil personal, paletă de culori preferată, produse pe care le cumperi mai des și așa mai departe, vedeți voi), experții de la Pick N Dazzle aleg cele mai potrivite produse pe care le primiți apoi acasă, prin curier. Faza mișto e că nu știi exact ce o să fie în cutia magică. Într-o lună poate fi un ruj, luna viitoare un fond de ten sau alte bunătăți, în total 4-5 produse full size și mostre. Totuși, pentru că produsele nu sunt puse alandala ci alese de experți, nu se repetă. Cu alte cuvinte, nu vei primi fond de ten și luna asta și luna ailaltă. Mișto, nu?

Eu am comandat și am primit cutia în două zile, prin curier. Din păcate, plecasem deja la SMS Camp, așa că a trebuit să am răbdare vreo câteva zile, până m-am întors! Dar chiar și experiența deschiderii pachetului a fost simpatică! Întâi pentru că deschizi punga de la curier, apoi dai de o cutie roșie, sigilată:

20141203_162843
După ce o deschizi și pe asta… ei, nu, nu găsești produsele ci o altă cutie, albă, care se deschide ca un sertar:

20141203_162852
Abia după asta dai de surprizele tale. În cazul meu, e vorba de un ruj – și au nimerit culoarea! -, un filler și o cremă pentru fermitate, și un gel de duș care e și șampon (sau viceversa), plus două mostre. Toate sunt bio, produse premium, iar prețul lor, cumpărate separat, ar fi mai mare decât prețul pachetului, calculat la valoarea unui fee lunar pentru o perioadă de șase luni: 79 de lei pentru Sleek Picks, 159 de lei pentru Dazzling Picks și, în fine, 239 de lei pentru Premium Picks. În fapt, prețul oricăruia dintre cele trei pachete, la dacă alegeți varianta de șase luni, este cu până la 40% mai ieftin decât dacă vă cumpărați produsele separat.

20141203_163112
Deci cam asta e exepriența Pick N Dazzle și e recomandabilă, după cum vedeți. Iar pentru perioada de Crăciun au o ofertă specială cu trei produse gratuite: un lac de unghii, o mascara și un gloss de la Teeez. Nu e rău, zic! :D

La final, așa cum am promis, cele trei câștigătoare ale unui pachet surpriză sunt: Alice, Daniela și Isabela. N-aș putea spune, însă, că nu m-am amuzat de toate năzbâtiile voastre cu fardurile și mulțumesc că le-ați povestit aici, printre rânduri!

Share: