Acum vreo zece zile, convinsă de Maxine Jazz, care n-are altă treabă decât să dea jos fardurile care stau cuminți (și) pe policioara din baie (mi-a făcut praf o pastilă de blush), m-am apucat să fac niște ordine printre produsele mele de îngrijire, surprinsă cumva că erau și acolo, pe policioară, și în trusa de călătorie, prin genți, în dormitor, sub oglindă… Hm!

Așa am descoperit că am vreo cinci sau șase fonduri de ten, însă nici unul nu e dintre preferatele mele. Două le am de la Londra, cumpărate anul trecut într-o repriză frenetică de shopping, unul că era la ofertă, un altul că eram plecată la nush ce festival și cel din kitul de călătorie se termina, un altul… nici nu mai știu! La fel, vreo cinci mascara, dintre care două erau uscate. O cutie de farduri de pleoape era expirată. Oricum n-o mai folosisem de cel puțin un an.
De produse pentru îngrijirea părului nici nu mai spun… mai mult decât că am descoperit două măști și două seruri absolut identice. Și un ulei de păr pe care știu că am dat o poală de bani dar de care am uitat după vreo câteva utilizări. Probabil e expirat și el, habar n-am, că nu se mai vede clar scrisul de pe ambalaj. L-am aruncat, oricum, alături de alte câteva produse. Unele, aproape nefolosite, cum ar fi un ruj de la YSL cu o super textură dar cu o culoare imposibilă – ce naiba a fost în mintea mea când am crezut că-l voi purta?!

Imposibila culoare

Imposibila culoare

Și toate astea pentru că shoppingul de astfel de produse e unul de impuls. Intri în orice magazin cu multe smackuri și te ia valul. Probabil dacă s-ar ocupa altcineva să aleagă pentru tine ar fi mai simplu. Și n-ai mai avea nșpe feluri de fond de ten, dermarografe (toate negre, desigur!), ba chiar și două ascuțitori pentru ele. Identice. Vestea bună e că există un astfel de serviciu personalizat. Vestea și mai bună e că puteți încerca asta și voi pentru că am un, ta daaaaa, concurs!

Serviciul cu pricina se cheamă Pick N Dazzle și, pentru un preț lunar, primim acasă produse atent selecționate de experți într-ale frumuseții. Selecționate și personalizate după ce completăm un Beauty Profile care ține cont de stilul vestimentar, culori și arome preferate, tipul de păr, ten și probleme ale acestuia, branduri favorite sau tipuri de produse pe care le folosim mai des. Există trei variante: Sleek Picks (79 de lei), Dazzling Picks (159 de lei) și Premium Picks (239 de lei), iar diferențele între cele trei cutii sunt descrise clar pe site. Cele trei planuri aduc economii ce variază între 118 și 363 de lei, practic ceva mai mult de o cutie cu surprize de la Pick N Dazzle e gratuită dacă alegeți să încercați serviciul vreme de șase luni – varianta optimă ca preț – sau trei luni.

PND
În plus, fiecare pachet vine cu mostre gratuite pe lângă cele patru sau cinci produse care sunt alese special pentru voi, zero costuri de expediție și, dacă e ceva ce nu vă place (deși nu știu cum se poate, dacă completați cum trebuie profilul de care ziceam) îl puteți trimite înapoi în 14 zile.
Și, dacă tot intrați pe site să vă lămuriți, treceți și pe la secțiunea Buzz, unde găsiți multe articole interesante despre farduri, modă, îngrijire dar și cum să ne îmbrăcăm pentru ca silueta să pară mai subțire ori pentru un interviu.

O să vă povestesc mai mult după ce-mi primesc propria cutie dar, până atunci, concursul despre care spuneam! Am pentru voi trei cutii Dazzling Picks și, pentru că știți că îmi plac poveștile, condiția de participare e să-mi spuneți o istorie personală haioasă care să aibă legătură cu fardurile. Cam ca atunci când, la patru ani, eu m-am vopsit toată cu fardurile maică-mii. Sau când, deja elevă de liceu, m-a prins tata cu dermatograf la ochi și m-a pus să mă șterg. Sau… Hai, că sigur aveți și voi istorii din astea!

Aveți vreme până pe doi decembrie, iar pe cinci voi anunța câștigătorii și vă povestesc ce-am primit eu în cutia cu minuni. Baftă!

UPDATE
: cum a fost experiența cu pachetul și cine a câștigat aflați aici!

Share: