Hai c-a venit și seara cea mare pentru cinematografia mondială, respectiv ceremonia decernării Premiilor Academiei Americane de Film (Arte și Știință), mai popular cunoscute sub numele de Oscaruri. Scriu în seara asta cu o mână și ceva, astfel că cer scuze anticipat pentru litere mâncate sau inversate, fiindcă experiența îmi zice că n-o să fie vreme de corecturi.

Și să-i dăm drumul, zic, cu povești și ținute de pe covorul roșu fiindcă, la naiba!, peste ani n-o să mai știm toți premianții, dar o să ținem minte ce rochie a purtat Xuleasca! Apropo, dacă ați uitat, asta e ediția cu numărul 87!intro doi

Kelly Osbourne e printre primii apăruți, fiindcă e la muncă pentru E!Red Carpet. Și arată decent, ba chiar bine! Cum ar zice străinii, she cleaned nice!

Kelly Osbourne
Patricia Arquette povestește că n-a ajuns să-și facă manichiura (nm nici la coafor!) pentru că are în lucru un proiect umanitar – detalii pe givelove.org. E însoțită de o mare parte din familie și iubit, actor și el și poartă o rochie făcută de Rosetta Getty, prietenă din copilărie, și zice, foarte frumos, că se simte ca și cum ar purta dragooosteee – mult prea drăguț!

arquette
Anna Kendrick, performer la această ediție a premiilor în Thakoon.

Anna Kendrick
Apropo, în LA plouă și e cam frig. Dar vedetele nu se lasă ele bătute de un pic de vreme rea. Și pentru că e o pauză mică, vă atrag atenția să urmăriți #AslHerMore, un canal de discuții susținut de Reese Witherspoon prin care încearcă să atragă atenția asupra faptului că jurnaliștii ar trebui să întrebe mai mult decât ???Ce porți în seara asta????

Josh Hutcherson din Hunger Games arată neobișnuit fără sânge și noroi pe el. Prea curățel, prea fără sare și piper. Fetelor, greșesc?

josh
Dar ce ziceți de Common? Nominalizat la Best Song.

common
Lorelei Linklater, la fel de rebelă pe covorul roșu ca în Boyhood! Prea rebelă. Dar are timp să-și facă un stil. Alt stil!

Lorelei Linklater
Ethan Hakwe: unde sunt gustările?
Am făcut un proiect grozav, ne-am și distrat iar cinematografia e încă o formă nouă de artă, mai sunt multe lucruri noi de făcut, atâtea feluri noi în care poți spune o poveste. Boyhood te face să-ți placă viața ta, s-o vezi ca pe o poveste demnă de un film!

Neil Patrick Harris, gazda ceremoniei, împreună cu soțul!

Neil Patrick Harris
Margot Robbie în YSL. Nu sunt sigură de mâneci. Dar altfel arată foarte bine, cu părul simplu coafat și bijuteriille. Arată brici!

margot
Laura Dern poartă Alberta Fereti și un inel cu turcoaz de la Bulgari. E un simbol, pentru că turcoazul este culoarea pentru cancerul pulmonar, iar personajul pe care îl joacă a sfârșit în felul ăsta. Sad, dar e bine că se atrage atenția asupra bolii.

laura

Dakota Johnson poartă YSL și, după ce milioane de oameni au văzut-o în tot felul de ipostaze… uhm… sexy, a venit la premii cu mama ca o fetiță cuminte! Bine, mama e Melanie Grifith, avea și ea nevoie de o ieșire, ok.

dakota
mami

Marion Cotillard poartă Dior și știe că n-o să câștige! :)

Marion Cotillard
MCot

Robert Duvall spune că nu s-a gândit că rolul lui în The Judge îi poate aduce Oscarul.

Felicity Jones poartă Alexander McQueen by Sarah Burton și trebuie să recunosc – deși nu-mi place – că arată foarte bine.

FJ
Wooow! Lupita Nyong’o face în continuare fashion statements, de data asta într-o rochie custom Calvin Klein Collection by Francisco Costa care o îmbracă în perle! Șase mii de perle, ca să fim preciși!

lupita
Rosamund Pike în roșu Givenchy, și-a căpătat silueta obișnuită și strălucește. Nu sunt pro roșu pe red carpet ți cred că tocurile alea o omoară, dar fie!

rosamund
Naomi Watts. Nu știu ce poartă, Poartă Armani, dar nu-mi place și nu mi se pare potrivită cu momentul. Și, deși nu pare, pe Instagramul ei e și coafată!

naomi watts
watts
Kerry Washington în Miu Miu.

kerry

Cum să nu-ți placă de el? JK Simmons!

JK
Julianne Moore în Chanel. I love her. Dar rochia asta… nu!

julianne moore
Cate Blanchett, either lovit it or hate it! I love it. Rochia e Margiela by John Galliano iar colierul e de la Tiffany!

kate
Octavia Spencer poartă, ca de obicei, cred, Tadashi Shoji.

octavia spencer
Reese Witherspoon are un discurs gen Power to the women! și o rochie destul de simplă de la Tom Ford.

reese
Jennifer Lopez in Elie Saab. Am mai văzut-o în rochii de genul ăsta. Zice că nu poți să te distrezi prea bine în rochia asta, nici măcar ea (cu referire la faptul că dacă te zbânțui prea mult…)

jlo
Emma Stone în Ellie Saab. Arată ca o statuetă! :)

emma stone

Și Lady Gaga. Nu contează ce poartă, zău. Poartă ce vrea ea! Iar acuma e chiar cumințică. I s-o trage de la apropiatul maritiș. Btw, rochia e de la Azzedine Alaia, la fel ca și cea pe care o va purta în show.

lady gaga
Gwyneth Paltrow în roz. Din nou. Dar nu la fel de bine ca rochia faimoasă de când a câștigat Oscarul. Rochia e Ralph & Russo Couture.

Gwyneth Paltrow
Nicole Kidman în Louis Vuitton nu-mi place deloc. Dar deloc! Parcă îți schimbă pielea, ca un șarpe. Îh!

nicole
Jennifer Aniston în Versace

jennifer
Lared Leto are ghinon la pantofi azi. În LA plouă și plouă și plouă…

jared
Keira Knightley. Indiferent ce face, aproape indiferent ce poartă, pare cumva din altă poveste. Dar îi priește sarcina, e radioasă!

Keira Knightley
Scarlett Johansson în Versace.

scarlett
Mă opresc aici cu ținutele. A început ceremonia. Bafta favoriților!

Share: