January 23

Quickies

Probabil suntem mai puţin populari decât prietenii noştri. Şi cică ar exista şi un “follower paradox” – mie nu mi se pare că stă în picioare, dar poate voi sunteţi mai pricepuţi şi aveţi altă părere.

National Geographic publică un articol despre brăţările din aur făurite de daci, arătând că anticii locuitori ai Transilvaniei erau bogaţi în aur. Da, bine. Deşi povestea în sine nu are nici o legătura cu Dracula, URL-ul conţine şi Dracula şi vampiri. Irelevant, altfel, dar măcar e bine documentat.

Doamnele balene nu pierd timpul când vine vorba de împerechere, aşa că nu comentează la un sex în grup. În acest sens, domnii balenă sunt dotaţi cu o “aparatură” formată din două “bile” ce câtăresc o tonă fiecare şi un “creion” de peste doi metri lungime! Mărimea contează!

În fine, mă întreb dacă pisicile ar putea fi educate să facă şi lucruri utile, cum ar fi, de exemplu, stersul prafului cu coada. Că statul în două labe nu ajută prea mult bunul mers al gospodăriei.

Domnu’ Sony! Se aude?


Tags: , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 23/01/2011 by ruxandra in category "texte de tot râsu'

7 COMMENTS :

 1. Pingback: Tweets that mention Quickies « pr intre randuri -- Topsy.com

 2. By lime on

  Fake and gay! :))
  Pisica nici macar nu era atenta la ce se intampla la tv, era distrata de vreo persoana din camera care se tot juca cu el.
  Dar da.. ar fii ceva sa putem dresa o pisica!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   era lipita de TV, era atenta la TV, mie mi se pare evident.. dar chiar si fara, tot ar fi tare dresarea pisicilor!

   Reply
 3. By Manuel on

  Nici macar nu iti mai trebuie antrenor. Kinect face totul pentru tine. Acum ma intreb: ii poate invata pe copii sa isi faca temele?Just saying…

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   n’am de unde sa stiu, dar intrucat pricep ca asta e o problema a parintilor, presupun ca exista si softuri pentru asa ceva

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *