Cum ziceam, sunt o entuziastă a produselor de îngrijire a pielii, dar nu prea sunt suficient de disciplinată ca să respect paşii pe care trebuie să-i faci, zilnic, pentru a avea cele mai bune rezultate. Zi-i lipsă de timp, şi un ten binecuvântat, totuşi, care nu mi-a făcut niciodată probleme deosebite.

Totuşi, odată intrată în hora “Onlineriţe cu Farmec” (Dăm şi noi Like, da?), am primit o poală de produse şi mostre cu creme, care mai de care, din gama Gerovital Plant, formula nouă, fără conservanţi. Şi, pe deasupra, şi cu extract de floare de colţ, adică fix planta aia care apare şi se dezvoltă te miri pe unde, în cele mai neprietenoase condiţii, bătută de ploi, vânturi şi UV. În plus, specialiştii de la Farmec (mi-ar plăcea să le văd laboratoarele, apropo! Poate cu proxima ocazie când ajung la Cluj) au adăugat în formulă şi extracte de sunătoare, coada calului, cimbrişor şi nalbă, numai bune pentru remineralizare şi un plus de protecţie.

Dar destule informaţii, mai bine vă spun cum e cu produsele… pe pielea mea! În primul rând, le-am folosit pe toate, urmând paşii ce trebuie urmaţi, ceea ce, din start, e mare lucru pentru mine. Demachiantul e fluid şi prietenos, curăţă bine şi lasă pielea.. nu ştiu cum să descriu asta, dar în lipsă de alt termen o să-i spun aerisită. E o formulă clar îmbunătăţită faţă de clasicul Lapte Doina. De asemenea, cremele hidratante şi nutritive (am folosit-o pe una ziua şi pe una seara) sunt plăcute, cu o consistenţă faină, lasă tenul neted, elastic şi plăcut la atingere (cel puţin aşa mi s-a spus că e!)

Despre crema antirid şi cea specială pentru ochi şi buze nu pot spune mare lucru, fiindcă nu sufăr de riduri… încă! Le-am aplicat şi pe ele, însă, şi, deşi în jurul gurii n-am observat vreo modificare (dar, repet, nu am riduri), zona din jurul ochilor este, parcă, mai luminoasă, iar cearcănele mai puţin vizibile – yey!

În schimb, că am lăsat ce-i mai bun pentru final, m-am îndrăgostit de crema antiimperfecţiuni! Nu că n-aş fi eu perfectă, hahahaha!, dar, cum să spun, crema asta mă face să fiu mai mult decât, fiindcă livrează exact ce promite în titlu. Şi, dacă nu mă credeţi, încercaţi-o şi după aia mai discutăm!

Oricum, dacă nu mă credeţi pe cuvânt, citiţi şi la celelalte Onlineriţe cu Farmec ce părere au depre produsele pe care le-am primit întru testare: Alina, Nebuloasa, Cristina, Diana, Zăineasca, Andreea, Miruna, Denisa, Corina şi Mironeasca.

Share: