A început. Unul dintre cele mai importante evenimente anuale, decernarea premiilor Oscar, a început deja prin sosirea primilor invitaţi pe covorul roşu. Nenumărate informaţii, întrebări, presupuneri şi mini interviuri, fani şi artiştii pe care îi iubim şi îi admirăm!

O cană mare de cafea, nişte Red Bull, just in case, şi mă pregătesc pentru o noapte albă la finele căreia vom cunoaşte împreună câştigătorii ediţiei cu numărul 84 a premiilor Academiei Americane de Film, iar eu voi premia câţiva cititori de printre rânduri pentru cele mai bune predicţii.

Neplăcut, una dintre actriţele care e abonată la Best Dressed în fiecare an, Halle Berry, nu va fi prezentă la această ediţie din pricina piciorului pe care şi l-a rupt toamna trecută. Halle Berry era una dintre prezentatoarele serii, alături de mulţi alţi artişti cunoscuţi.

Printre primii sosiţi se alfă Miss Piggie şi Kermit the Frog

Milla Jovovich in Elie Saab

Penelope Ann Miller în Badgley Mischka cu pantofi Louboutin

Berenice Bejo (The Artist) în Elie Saab – este nominalizată pentru rol secundar.

şi soţul ei, Michel Hazanavicius, regizorul The Artist şi, cred, unul dintre favoriţii la premiu

Jane Seymour Nu ştiu ce naiba poartă, nu mi se pare cine ştie ce rochia, dar… frate! are 61 de ani!!!

George Clooney şi Stacy Keibler (cu cel puţin o palmă mai înaltă decât el) în Marchesa, impecabilă. Actorul a declarat că e “destul de calm” pentru că are 50 de ani, deh, şi dacă se agită prea tare o dă în atac de cord. Pare calm, în orice caz. Şi, dacă nu câştigă, partenera lui, în rochia aurie, e un trofeu la el de bun – serios, arată într-un mare fel!

Jessica Chastain, de asemenea nominalizată, pentru rolul din The Help, în Alexander McQueen

Viola Davis, foarte emoţionată, în Vera Wang, impecabilă şi… fără perucă! Spune că a simţit o mare responsabilitate jucând rolul din The Help.

Michelle Williams (My Week With Marilyn) în Louis Vuitton, e de fashion police, “aşa nu”. Spune că Marilyn era mai simpatică şi mai deşteaptă decât îţi imaginase înainte să studieze pentru acest rol. În plus, plic roz şi sandale aurii?! Nu cred!

În schimb, Rooney Mara, nominalizată în acest an, spune că şi-a ales rochia (Givenchy) chiar în această dimineaţă. Ei bine, a nimerit-o! :)

Glenn Close in Zac Posen. Îi ţin pumnii strâns, strâns, sper să câştige, merită fiecare gram din statuia aia! Spune că transformările prin care a trecut pentru rolul Albert Nobbs au fost la fel de complicate ca pregătirile pentru covorul roşu! Cumva, n-o cred, i-a luat 15 ani să facă filmul ăsta! :)

Cealaltă actriţă favorită la Oscar în această seară (favorită pentru mine) este Octavia Spencer, în Tadashi Shoji. A mărturisit că are emoţii, mi se pare atât de drăguţă şi de autentică!

Emma Stone (The Help) arată minunat în Giambattista Valli

Jennifer Lopez arată într-un mare fel în Zuhair Murad. Favoritul ei? The Help!

Iat-o şi pe favorita tuturor (aparent) la premiul pentru cea mai bună actriţă, Mery Streep, in Lanvin:

Şi o altă candidată la Best Dressed în seara asta, Cameron Diaz, în Gucci Premiere. Wow!

Şi la fel de fabuloasă e Gwyneth Paltrow, în Tom Ford. De altfel, după cum povesteşte reporteriţei de la HBO, ea şi Cameron s-au pregătit împreună pentru seara asta. Minunat alegeri, pentru amândouă!

În schimb, Natalie Portman are o rochie de mămăiţă, cu buline de la Dior. Nu-mi place

Întrebat ce a făcut după ce a terminat The Artist, Jean Dujardin, favoritul pentru Cel mai bun actor, spune că şi-a ras mustaţa, asta după ce a salutat reporterul cu I’m not a puppet! :) Se pare că între timp şi-a îmbunătăţit considerabil şi accentul, acum chiar se înţelege ce vorbeşte în engleză!

Penelope Cruz în Armani

Sandra Bullock în Marchesa. Hate it or love it? Vorbeşte foarte frumos despre Tom Hanks cu care a jucat în Extremely Loud & Incredibly Close.

Pam pam! Iat-o, în sfârşit, pe Angelina Jolie, în Atelier Versace. Ea şi Brad Pitt (nominalizat la Cel mai bun actor) sunt însoţiţi de părinţii actorului.

Share: