February 17

Weekend cu Marilyn (concurs)

Fără îndoială, Marilyn Monroe a inventat sex-simbolul pe marele ecran. Un personaj, în ultimă instanţă, unul căreia i-a dat viaţă, până la final, o tânără femeie, Norma Jeane Mostenson, după o copilărie în care a dus lipsă de iubire şi de apreciere, pasată între mama naturală şi părinţii adoptivi şi obligată să se mărite, la doar 16 ani, pentru a nu ajunge la orfelinat.

Dar filmul “My Week cu Marilyn” nu e despre privaţiuni sau formarea acestui personaj, e mai degrabă despre femeia Norma Jean şi Marilyn, portretizată “ca de la o fată la altă fată”, după cum spune actriţa principală, Michelle Williams. E vorba de o săptămână din timpul filmărilor la “The Prince and the Showgirl”, un film în care MM a jucat alături de marele (Sir) Laurence Olivier (Kenneth Branagh), care făcea pe prinţul regent al Carpaţiei – ca să vezi! :)

În film, unul care a strâns deja multe premii şi e nominalizat şi la Oscar, mai apar Julia Ormond (Vivien Leigh, soţia lui Olivier) şi Dame Judi Bench, dar şi câţiva dintre actorii pe care o să-i recunoaşteţi din super producţiile Harry Potter: Geraldine Somerville, Emma Watson sau Zoë Wanamaker.

Toate astea, dimpreună cu faptul că vă ofer o invitaţie dublă pentru acest weekend la “My Week cu Marilyn” ar trebui să fie suficiente motive pentru a ieşi din casă şi a merge la Sun Plaza, la oricare dintre proiecţiile filmului din acest weekend. E un concurs rapid, durează doar 90 de minute, aşa că grăbiţi-vă şi spuneţi-mi pentru ce rol a câştigat MM Globul de Aur în 1960.

Update: An the winner is… Cristina Catea. Felicitari si distracţie plăcută! Mulţumiri şi celorlalţi, pentru participare, promit să mai “comit” din astea! :)

Mulţumiri şi celor de la R-G, pentru că mi-au dat ocazia să vă fac o bucurie!


Tags: , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 17/02/2012 by ruxandra in category "Filme

13 COMMENTS :

 1. By Cristina Catea on

  Sugar Kane Kowalczyk – Some Like It Hot (Unora le place jazz-ul)

  Reply
 2. By AnaD on

  Globul de aur pentru rolul “Sugar” Kane Kowalczyk din filmul Some Like It Hot.

  Reply
 3. By adi on

  ‘Sugar’ Kane Kowalczyk din filmul Some Like It Hot e răspunsul, conform Google.

  *inserează ceva inteligent si inedit aici ca sa ieși in evidentă*

  Zi făină si pe cat se poate lipsită de floescaiala de afară!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   :)))
   apreciez “insert here”, dar castigatorul/castigatoarea e ales/aleasa aleatoriu pe principiul post on facebook: alegeti un numar intre.. si .. :)

   Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   cu placere, astept impresii, ca eu n-am ajuns la avanpremiera si nici acum, in we, nu’s sigura ca ajung daca nu ma dezmortesc corespunzator

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *