March 12

Vă mulţumesc din suflet!

Inevitabil, pe 12 martie, vreau, nu vreau, e ziua mea! Eu mi-aş fi ales una mai spre vară, aşa, când era mai cald, dar cum programul a fost făcut fără să fiu consultată, e azi!

Prilej pentru bilanţuri, proiecte şi planuri, dar şi mulţumiri, căci mai ales acum se cuvin, părinţilor, că au acceptat şi-o fată, deşi listele erau doar cu nume de băieţi, şi m-au crescut cu dragoste şi înţelepciune!

Apoi prietenilor şi oamenilor frumoşi din jur care-mi redesenează, mai blând sau mai ferm, arhitectura personală atunci când mie îmi tremură mâna, şi, în fine, dar nu în ultimul rând, tuturor celor care azi (sau oricând) mi-au trimis gânduri bune şi urări inspirate!

Poate că nu sunt acolo unde plănuiam să fiu, dar cu siguranţă am ajuns să trăiesc lucruri şi experienţe atât de faine că mi-au depăşit imaginaţia! Mi-e destul de clar de-acum că viaţa mea nu e un Excel, dar oricare ar fi programul în care scriu zilnic câte o pagină, e bine că mă pot uita înapoi cu bucurie!

Îmi şi vă doresc tuturor să vi se întoarcă înmiit urările, să fiţi bucuroşi de ce trăiţi şi, printre rânduri sau nu, să-mi rămâneţi în continuare aproape!

Vă mulţumesc din suflet!

(şi ziceţi “Mersi!” că nu cânt eu!)


Tags: , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 12/03/2012 by ruxandra in category "de suflet", "ganduri printre randuri

10 COMMENTS :

 1. By ionut on

  la multi ani frumosi si fericiti, cu cei dragi alaturi si cu toate dorintele implinite !

  Reply
 2. By Rocksanne on

  Ruxandra, asa-mi place de tine de numa'( cum ar zice un ardelean drag de-al meu). Sa ramai frumoasa si calda si prietenoasa. Sa cresti si sa te dezvolti si sa-ti pastrezi frenezia de a trai frumos. Si azi, sa ai o zi MiNuNaTA.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   iti multumesc din suflet, de ganduri si urare! pastrez frenezia, ca far’ de ea nu pot trai :)

   Reply
 3. By Genoveva on

  La multi ani plini de inspiratie, fericire si noroc sa fii iubita si implinita! … :) imi place ca ai gasit un strop de timp sa scrii de ziua ta si pe blog, cu ‘dragoste si intelepciune’…

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   multumesc mult de gand, genoveva! n’am gasit, l’am fabricat pe strop, asa cum fac si cu altele :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *