April 26

Acoustic Bloggers: ce contează, până la urmă?!

Aseară am fost în Joy Pub întru delectare audio-vizuală cu muzici în interpretarea bloggerilor care au nu doar o voce electronică ci şi una potrivită pentru a gâdila urechile oamenilor într-un mod plăcut. Cum ar fi, ca să numesc doar pe câţiva dintre ei, Andra, Oana, Make, Dulea, Copolovici sau… nu ştiu, Chinezu a cântat sau a recitat, ca un veritabil Tudor Gheorghe?! :))

A fost distracţie, ok, dar, dincolo de cântat şi aplaudat, evenimentul ăsta a avut un scop precis, şi anume acela de a aduna nişte bani, cât mai mulţi, pentru a-l ajuta pe Ştefănuţ, iar asta nu prea s-a întâmplat, cei 1500 de lei strânşi nefiind vreo sumă!

În pagina de pe FB a evenimentului de aseara, au fost mulţi care au spus că vin şi n-au venit, printre ei şi bloggeri, unii chiar cunoscuţi. M-a iritat faptul că nu s-au strâns suficient de mulţi oameni şi suficient de mulţi bani şi vreau să cred că asta nu spune nimic despre onor blogosfera autohtonă, despre cum se susţin bloggerii unii pe alţii şi, despre cum, împreună, pot să schimbe ceva. De exemplu, o viaţă mai bună pentru un copil bolnav.

Într-un asemenea context, ba chiar şi într-unul mai larg, cine pe cine înjură, şi de ce, sau cine câte poze pune pe FB de la un eveniment, contează… cum să spun?! Foarte puţin spre deloc!


Tags: ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 26/04/2012 by ruxandra in category "Cântece şi încântări", "ganduri printre randuri", "Online stuff", "ţara mea de d'oh!

22 COMMENTS :

 1. By Bogdana on

  Ruxa, discutia este foarte ampla, daca vri maine la WOW putem sta de vorba. Am in spate experienta unei campanii, luuuuungi, extre de obositoare, desfasurata anul trecut in online, pe care am inceput-o singura, dar care, pana la final a avut un mare succes, si am reusit sa strangem nici mai mult nici mai putin de 1 milion de lei. Nu a fost foarte vizibila decat undeva pe final, si a beneficiat de vizibilitate mai ales in bloggerii din B list. Treaba se face, dar doar daca strangi din dinti si iti musti limba de 1000. iti povestesc.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   si eu am participat la vreo cateva campanii si, cand si cat pot, mai sustin si altele. e greu. dar… 1500 de lei intr’o seara e prea putin!

   Reply
 2. Pingback: ÎnCÂNTĂTOR (#acousticbloggers no.3) - Note de subsol - de Ionuţ Tecuceanu

 3. Pingback: 33. Ceva ridicol

 4. By Oana on

  Ce bine ai zis, mai, Ruxa… Nu-mi place sa recunosc, dar unul dintre gandurile cu care am plecat aseara acasa a fost acela ca bloggerii daca nu sunt invitati pe mail, eventual cu “Draga” in antet, nu se deranjeaza sa apara pe la evenimente. Si n-ar fi asa de mare suparararea, daca nu era vorba de un evenimente/niste evenimente organizate cu un scop nobil. Semn ca uneori bloggerii sunt mai mult bloggeri decat oameni. My 2 cents…

  Multumiri inca o data celor care au venit, chit ca au avut sau nu posibilitatea de a dona. Sunt convinsa ca in timp util se va strage oricum suma necesara pentru Stefanut. :)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   ba e mare supararea, ca atunci cand sunt petrecer vine toate lumea, iar cand e vorba de sustinut alti bloggeri si ajutat un copil… well, prezenta scade!

   Reply
 5. By rocsanaB on

  Bine ai zis. Nu este prima data cand vad multe persoane intr-o lista la attending si tot atat de multe care nu vin. Nu inteleg scopul, dar poate sunt eu prea puerila si nu pricep, cum nici amalgamul de rautati care apar.:(

  Reply
 6. By Daniela on

  Același sentiment l-am încercat și eu, după terminarea concertului, pe lângă toate momentele frumoase. Sper, totuși, ca evenimentul să fi făcut ceva buzz (atât cât s-a putut), pentru a strânge din ce în ce mai mulți bani pentru Ștefănuț…

  Reply
 7. By nwradu on

  Cred ca ati avut si niste ghinion legat de orar, s-a nimerit in seara cu furtuna pe afara si meci Real-Bayern la televizor, ceea ce probabil i-a facut pe multi sa nu mai vina.

  Reply
 8. Pingback: Cateva intrebari despre evenimente (si de Facebook) | AurasMihai.ro

 9. By Catalina on

  Probabil era mai bine daca veneau oameni care nu au nici o treaba cu bloggingul si onlineul si poate ca mesajul trebuie sa ajunga (si) la ei. Oameni care nu vin sa bifeze un alt eveniment-material de blog. Poate ma insel. All in all, e bine ca s-a strans si atat.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   e bine, dar se putea si mai mult. matematic, insa, vorba lui Auras, ceva mai putin de jumatate din cei prezenti au donat. si nu, nu erau toti bloggeri.

   Reply
 10. By Stefan Murgeanu on

  ???au fost mulţi care au spus că vin şi n-au venit, printre ei şi bloggeri, unii chiar cunoscuţi???

  ori dai nume, ori discutam discutii… ;) :)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   si daca dau nume se schimba ceva? cauta pe net, gasesti lista cu cei care au confirmat. au venit ceva mai putin de jumatate.

   Reply
 11. Pingback: Si-a fost si Acoustic Bloggers #3 | Pandutzu.com

 12. By nwradu on

  Asa cum am mai spus, in seara respectiva era cod galben de furtuna si pe la 8 tocmai incepea vijelia, cred ca multi n-au mai iesit din casa.

  La 21:45 era Real – Bayern.

  Cat despre stransul banilor, poate nu s-a inteles exact cum functioneaza. Poate ca unii au crezut ca daca fac consumatie ajung niste bani si unde trebuie, pentru ca se poarta o discutie de genul “iti aduc 80 de oameni asta seara, imi dai 20% din incasari” cu patronul localului. Sau poate ar trebui platit un bilet la intrare pe care sa fie scris clar ca toti banii ajung la donatie.

  Reply
 13. Pingback: Acoustic Bloggers no. 3 | Comunicarea este Nonverbala by Lavinia Biberi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *