August 8

Ziua internaţională a pisicii: ca şi cum!

Guest post by Domnul Sony, adică eu, motanul!

Cică azi e Ziua Internaţională a Pisicii, da, exact, aşa se scrie cu P mare, de la Perfecţiune, pentru că noi suntem fiinţe superioare! Am căutat pe internet despre ce şi cum vine treaba dar n-am găsit nici o explicaţie, nici măcar pe Pisipedia sau cum i-o zice.

Motivul, cred, e destul de simplu, şi anume că nu e nevoie să spună oamenii că avem şi noi o zi personalizată, fiindcă, în mod internaţional, ziua noastră e în fiecare zi!

Oricum, azi am primit cadou un plic de Royal Canin Intense Beauty – observaţi, da?, că a vrut să fie ironică, de parcă eu ar trebui să mănânc preparate d’astea ca să fiu intensiv de frumos! Şi de deştept, da, corect, mulţumesc! Preventiv, însă, l-am mâncat pe tot! Nu mai sunt nici eu tânăr, deh… Prevenirea e mama frumuseţii intensive!

Deci, la mulţi ani pisicilor internaţionale din toată lumea universală! Miau!


Tags: ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 08/08/2012 by ruxandra in category "domnul Sony", "texte de tot râsu'

7 COMMENTS :

 1. By pisiceala on

  mi se pare un punct de vedere just, chiar daca unii ar zice ca motanul tau e Sony :)) Si bine-a facut c-a mancat tot. Mai miau!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   este de marca, asta e clar! :)))
   mananca, da. plicurile sunt “special treat”, nu fac parte din dieta zilnica, asa ca atunci cand primeste se bucura (bine, acum a primit doar juma’ de plic, dar el nu stie asta!) :))

   Reply
 2. By Laura on

  Hihi!… Dl. Sony, savuros de-a dreptul. :) Don Figaros si Miss Altheea nici nu mai cred ca plicurile sunt cadouri, le primesc zilnic la micul dejun. Insa ieri au primit doua betisoare d-alea cu carnita umeda. :)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   betisoare de carnita?! ce-s sunt alea, noi nu stim, nu cunoastem! :)
   (e drept, noi suntem si la o dieta speciala, deoarece cand mancam altceva decat hill’s sau royal canin, ne scarpinam pana ne da sangele)

   Reply
 3. By Laura on

  Ba cred ca le stiti. :) Sunt alea de la Vitakraft, parca. Cat treats. :) E un fel de delicatesa.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *