L-am întrebat pe Cristi Manafu, ca răspuns la mulţumirile lui către participanţii de la Webstock 2012, cum vede el, ca organizator, Webstock, cum a crescut, în ce direcţie se duce şi cum o să fie în viitor, iar Cristi mi-a răspuns, şi apreciez foarte tare asta cu atât mai mult cu cât azi e duminică şi, mai mult, mi-a zis că plănuia să scrie toate lucrurile astea pe blogul lui…! Aşadar, citiţi despre Webstock: trecut, prezent şi viitor.

Trecut

Am inceput Webstock din dorinta de a aduna blogosfera in offline si a oferi o platforma de discutii. Daca in primul an au fost 300 de oameni, dintre care cei mai multi erau bloggeri, in ultimii ani Webstock a devenit un loc ce implica mai multe “specii”. Bloggerii sunt prietenii nostri cei mai buni, dar in ultimii doi ani am atras in aceasta tabara de o zi oameni de comunicare si marketing si creatori de Internet si aplicatii mobile. Asta pentru ca azi suntem conectati la mai multe platforme sociale, avem cariere in social media si ne-am imprietenit cu tehnologia mai mult ca oricand.
Prezent şi viitor
Comunitatea noastra se schimba, viata noastra online se schimba, de aceea pentru anul viitor vom cauta sa inventam lucruri noi. Anul viitor vom accentua mai mult implicarea participantilor, dincolo de activarile pe care le facem pentru ei in eveniment cu sprijinul brandurilor. Vreau sa fac din Webstock si un loc in care brandurile pot discuta bloggerii, iar bloggerii pot aborda agentiile. Voi crea, asadar, locul si mecanismul prin care cele doua parti se vor intalni si discuta oportunitati de colaborare.

Apoi vreau sa creez oportunitati pentru cei care vor sa isi lanseze cariera in social media. Si am aici cateva idei care trebuie rumegate un pic. In prima parte a zilei, imi doresc mai multa inspiratie, mai multe momente precum cele oferite de Cristian Gog, ES Martin Harris, Angus Slater, Doza de Haş si, mai ales, Eduard Novak.

 
Uite, de exemplu, castigatorul telefonului oferit de Vodafone la concursul Instagram este un tip care face inconjurul lumii pe jos!!!!  Iti dai seama cat ma oftic ca am ratat o astfel de poveste?!
 
In sesiunile de dupa amiaza, vreau sa creez si mai multa interactivitate si voi avea subiecte foarte bine delimitate si punctate, propuse de participanti. Veti vedea si mai multa tehnologie integrata in eveniment, asa ca vom tine pasul cu ce se intampla in alte parti.
 
Nu vreau in 2013 sa bat niciun record de audienta cu Webstock. Vreau doar oameni relevanti, implicati si care apreciaza sincer si deschis ceea ce facem. Comunitatea se schimba, oamenii se schimba. Eu ii vreau alaturi de noi pe cei mai buni.
Mulţumesc, Cristi, pentru Webstock şi, nu în ultimul rând, pentru că mi-ai zis mie lucrurile astea înainte să le scrii tu la tine pe blog! :)
Sursa foto 1 şi, inevitabil, 2, de la Piticu!
Share: