November 19

O invitaţie la concert: Macy Gray! (concurs)

Îmi place Macy Gray, mi-a plăcut încă de când am ascultat-o prima dată, nici nu mai ştiu când, să tot fie vreo 10 ani dacă nu şi mai mulţi! Desigur, toată lumea ştie de I Try, cu vocea răguşită, joasă, cu moaca ei simpatică şi cu florile de câmp. Şi cu final fericit!

Dar îmi place nu doar pentru I Try (cei mai mulţi nu-i ştiu, din păcate, decât acest cântec) ci şi pentru Sexual Revolution, Oblivion sau Sweet Baby, iar noul alum, Covered, un album de coveruri după piese celebre, e mortal! La 43 de ani, Macy Gray e, fără îndoială, o Divă, prin faptul că e unică, plină de viaţă, prin faptul că are trei copii, premii Grammy, MTV sau BRIT, şi pentru că ştie să facă show live! Am văzut-o în 2006 şi abia aştept revederea de joi, 22 noiembrie, într-un spectacol marca Events, la Sala Palatului. Mergeţi s-o vedeţi, să acultaţi felul în care reinterpretează piese celebre, pe care, cu siguranţă, le ştiţi şi le iubiţi! Încă mai sunt câteva bilete aici.

Macy Gray zice că dacă ar putea avea o super putere ar alege să zboare, ca să evite traficul. Dacă îmi spuneţi, mai jos, în comentarii, ce super putere v-ar plăcea vouă să aveţi, şi de ce, puteţi câştiga o invitaţie dublă la concertul Macy Gray de joi. Concursul durează până în ziua concertului, la ora 12. Baftă! :)

UPDATE câştigătoare: Cf. prietenilor de pe FB şi a ordinii (ultimul comentariu a avut nr 1 etc) a câştigat Flori Pacea! Felicitări, Flori, mergi la concert diseară! Iar vouă, celorlalţi, vă mulţumesc pentru participare, pentru că avem aceleaşi gusturi muzicale grozave şi va urez, drept premiu de consolare, să aveţi toate superputerile dorite! Deal? :)


Tags: , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 19/11/2012 by ruxandra in category "Cântece şi încântări", "PR sau piar

17 COMMENTS :

 1. By Flori on

  Daca as putea avea o super putere atunci aceea ar fi sa pot sa ma misc super repede. Sa pot sa realizez tot ce mi-am propus pentru ziua respectiva fara sa fiu nevoita sa aleg sau sa ma impart.
  Asa as fi si eu fericita si i-as face si pe altii fericiti.:)

  Reply
 2. By Sabina on

  Mi-as dori sa am o super putere, sa alin suferinta oamenilor. Doar sa ma uit la ei, sa le zambesc, sa le vorbesc si sa uite de dureri. Ar fi o super putere greu de atins si de care e mare nevoie in lume.

  Reply
 3. By Popescu Cornelia on

  As vrea sa am puterea de a controla focul, apa, aerul si pamantul pentru ca as vrea sa opresc dezastrele naturale sau, macar sa le diminuez.

  Reply
 4. By Eikoop on

  Eu mi-as dori sa ma pot transforma in diverse animale. De prea multe ori mi-am dorit sa fiu o musca pe-un perete…

  Reply
 5. By oprescu gabriela on

  mi-ar placea sa pot citi gandurile oamenilor si mai ales ai sefilor mei, pentru ca sa stiu dinainte la ce sa ma astept.

  Reply
 6. By neaca liviu on

  As dori sa vorbesc direct cu Dumnezeu ca sa-mi gaseasca un serviciu, pentru ca mi-e teama ca pana la Dumnezeu m-ar manca toti sfintii.

  Reply
 7. By Anca Duma on

  In fiecare zi suntem invitati sa ne descoperim superputerile sau de ce nu sa le exploram mai bine pe cele deja aflate. Imi doresc sa ma clonez si sa pot face mai multe lucruri intr-o zi. :D

  Reply
 8. By Romanita on

  Mi-as dori sa pot zbura, ca sa pot vizita intreaga lume. Sunt atat de multe lucruri pe care inca le mai am de invatat si locuri de vazut…Nu voi avea niciodata banii suficienti si poate nici anii ca, fara aceasta super putere, sa reusesc.

  Reply
 9. By ALINA on

  as vrea sa ma pot transforma, sa fiu o persoana diferita cu aspect diferit in fiecare zi, hehe

  Reply
 10. By Iliescu Irina on

  Sa ma transform in zana buna sa pot sa ajut oamenii ,sa vindec copii bolnavi si batranii neajutorati! Cred ca asa a-si fi cea mai fericita fiinta din lume ,vazand atata bucurie in jurul meu sa nu mai existe saracie ,suferinta !

  Reply
 11. By CristinaTM on

  Mi-ar plăcea să mă pot transforma în copil de câte ori am chef. Toate micile bucurii ale vieții ar părea din nou colosale, toate jocurile ar fi reale și toată nebunia asta de om mare n-ar mai avea nicio importanță. Poate că aș zâmbi mai des și m-aș enerva mai puțin.

  Reply
 12. By malina on

  eu as vrea sa am puterea de a face lucrurile extrem de rapid, sa imi ramana mai mult timp pentru odihna si pentru copil. si mai vreau sa pot citi super rapid carti, sa pot sa citesc cat mai multe.

  Reply
 13. By mihaela on

  eu mi-as dori sa pot schimba caracterul oamenilor. in lumea de azi in care e plina de probleme oamenii au ajuns tot mai rai, mai inversunati, interesati doar de bani si reusite matriale, gata sa treaca peste orice si oricine sa obtina ceea ce vor. mie mi-ar placea sa-i schimb. sa-i fac pe nesimtiti oameni cu bun simt. pe zgarciti, darnici. pe violenti, blanzi. pe rai, buni. pe suparati, veseli. eu cred ca daca ar exista o astfel de armonie toata lumea ar merge bine si toate celelalte probleme s-ar rezolva.

  Reply
 14. By mihaela on

  pai ultimul n-ar trebui sa fie 13? care imi poarta noroc de obicei. eh oricum felicitari castigatoarei.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   asa cum vad eu, ca admin, ultimul comentariu apare primul. de aici si ordinea care a contat in extragere. si n’am facut’o eu, parol :)
   daca era dupa mine, mergeam cu scoala la concert, umpleam sala palatului! dar vor mai fi invitatii printre randuri :)

   Reply
 15. Pingback: The one and only…Macy! « Mental reservations

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *