Îmi place Macy Gray, mi-a plăcut încă de când am ascultat-o prima dată, nici nu mai ştiu când, să tot fie vreo 10 ani dacă nu şi mai mulţi! Desigur, toată lumea ştie de I Try, cu vocea răguşită, joasă, cu moaca ei simpatică şi cu florile de câmp. Şi cu final fericit!

Dar îmi place nu doar pentru I Try (cei mai mulţi nu-i ştiu, din păcate, decât acest cântec) ci şi pentru Sexual Revolution, Oblivion sau Sweet Baby, iar noul alum, Covered, un album de coveruri după piese celebre, e mortal! La 43 de ani, Macy Gray e, fără îndoială, o Divă, prin faptul că e unică, plină de viaţă, prin faptul că are trei copii, premii Grammy, MTV sau BRIT, şi pentru că ştie să facă show live! Am văzut-o în 2006 şi abia aştept revederea de joi, 22 noiembrie, într-un spectacol marca Events, la Sala Palatului. Mergeţi s-o vedeţi, să acultaţi felul în care reinterpretează piese celebre, pe care, cu siguranţă, le ştiţi şi le iubiţi! Încă mai sunt câteva bilete aici.

Macy Gray zice că dacă ar putea avea o super putere ar alege să zboare, ca să evite traficul. Dacă îmi spuneţi, mai jos, în comentarii, ce super putere v-ar plăcea vouă să aveţi, şi de ce, puteţi câştiga o invitaţie dublă la concertul Macy Gray de joi. Concursul durează până în ziua concertului, la ora 12. Baftă! :)

UPDATE câştigătoare: Cf. prietenilor de pe FB şi a ordinii (ultimul comentariu a avut nr 1 etc) a câştigat Flori Pacea! Felicitări, Flori, mergi la concert diseară! Iar vouă, celorlalţi, vă mulţumesc pentru participare, pentru că avem aceleaşi gusturi muzicale grozave şi va urez, drept premiu de consolare, să aveţi toate superputerile dorite! Deal? :)

Share: